Cosmin: “Nu am venit aici pentru pauze!”


cosmin-cristina-23-ianuarie-2013

In pauza de cateva zile bune, Cosmin si Cristina au fost la un pas de a se impaca. Cel care a facut primul pas spre impacare a fost Cosmin, care i-a daruit Cristinei un buchet de flori insotit de un mesaj de iubire. Impacarea nu a durat insa foarte mult, deoarece Cristina a fost influentata de fanii cu care s-a intalnit la cumparaturi. Acestia au sfatuit-o sa nu se mai impace cu Cosmin.

Atat doamna Emilia, cat si Cosmin s-au aratat deranjati de mesajele pe care Cristina le-a primit la cumparaturi si astfel au aparut noi neintelegeri care au atras dupa sine continuarea pauzei de la relatie.

“Prin pauza pentru mine se distruge totul…eu nu am venit aici pentru pauze!” au fost cuvintele lui Cosmin, nemultumit de decizia logodnicei sale de a lua o pauza de la relatia lor.

Desi initial a marturisit ca pentru ea pauza nu inseamna ceva rau “pentru mine nu inseamna despartire”, Cristina a declarat foarte vehement in emisiunea de la ora 14.00, “Am spus de ieri ca sunt singura!”

Mai mult decat atat, ea le-a sfatuit pe viitoarele concurente ce-si vor face in curand aparitia in competitie sa intre si pentru Cosmin.

Credeti ca cei doi concurenti mai au vreo sansa de impacare? Ce sfaturi le-ati da?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Cosmin: “Nu am venit aici pentru pauze!””

  1. 2
    mari Says:

    cris,mai mult turuie cand vorbeste,are o repezeala din firea ei ,nu se poate controla e f.f.f urat are multe lipsuri…e frumusica ea,dar pt. o viata sa fii asa e f. nasol

  2. 1
    gina oltei Says:

    Nu stiu ce sa mai cred despre ce-i doi…..insa nu as vrea sa se mai impace….nu imi place Cosmin deloc.
    L-am votat pt Cristina ca ea este preferata mea ….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free