Cornelia nu-si mai doreste sa se impace cu Dragos?


cornelia-dragos-23-ianuarie-2013

Cornelia si Dragos sunt al doilea cuplu care a decis sa puna punct relatiei lor. Motivul despartirii este unul greu de spus.

Satula de geloziile si nemultumirile lui Dragos la adresa ei, Cornelia a dat de inteles in emisiunea de la ora 14.00, ca nu-si mai doreste o impacare cu Dragos.

Mai mult decat atat, concurenta isi doreste in continuare sa iasa din competitie si chiar si-a facut si planuri de viitor. Intr-o discutie avuta cu Madalina, Cornelia ii spunea acesteia ca la iesirea din casa, planuieste sa-si continue studiile si sa faca niste cursuri de dans.

Legat de Dragos, Cornelia nu a vrut sa vorbeasca, dar isi doreste sa intre noi fete pentru el in casa.

Ati vrea ca Dragos si Cornelia sa se impace? Ce sfaturi le-ati da celor doi?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Cornelia nu-si mai doreste sa se impace cu Dragos?”

  1. 3
    Lia Says:

    Dintre toate cuplurile din casa,eu am mizat pe acesta,avand in vedere varsta potrivita pentru o casatorie.Daca se vor desparti mi-ar parea rau,desi nu-mi place vocabularul vulgar al lui Dragos.Ma gandesc ca poate tensiunea din casa il face sa fie asa,poate ca intr-adevar afara este altul,dupa cum spune el.Mie mi se par potriviti si as dori sa se impace.

  2. 2
    gina oltei Says:

    Eu cred ca se vor mai impaca …….
    dar mi-as dori ca Dragos sa faca cuplu cu Cristina…..sunt 2 frumosi si consider ca se potrivesc….

  3. 1
    merry Says:

    Cornelia o mincinoasa , ce studii ma , FEg asistente medicale mare scofala o fi terminat-o ca acum vrea sa cante la chitara. dragos a facut cuplu cu ea crezand ca are o varsta si lumea ii voteaza dar nu are ce sa ii placa la o scandura.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free