Lorena si Maricel, fericiti in Bulgaria?


maricel-lorena-bulgaria

Lorena si Maricel au castigat, in urma cu doua saptamani, un sejur romantic in Bulgaria, ca urmare a participarii la faimoasa licitatie organizata la Gala Saptamanii.

maricel-lorena-borovets-bulgaria

Duminica ei au avut ocazia de a-si revendica premiul, luand drumul Bulgariei, in Borovets. In zilele petrecute acolo, Maricel si Lorena au avut parte de multe lucruri frumoase: au schiat, au calarit, au mers cu ATV-ul, au fost la piscina, au avut parte de cina romantica si au facut foarte multe poze.

lorena-maricel-atv-bulgaria

Cu toate ca imaginile arata un cuplu fericit si implinit, intre cei doi concurenti au aparut si mici divergente. Intr-un video call realizat in direct in emisiunea de la ora 14.00, Maricel a marturisit ca acest sejur petrecut alaturi de Lorena l-a schimbat.

lorena-maricel-calarie-bulgaria

Cu ce stare de spirit credeti ca se vor intoarce Maricel si Lorena din sejurul romantic petrecut in Bulgaria?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Lorena si Maricel, fericiti in Bulgaria?”

  1. 7
    Nuty Says:

    Eu o adooor pe Lorena dar ma doare sufletul pentru umilinta la care este supusa si pe care ea o accepta aici in concurs pentru ca afara cu siguranta/l va respinge,gelozia si violenta lui Maricel nici intr/un caz nu merg mana/n mana cu frumusetea,sensibilitatea si bunatatea ei….parerea mea!

  2. 6
    aniela Says:

    Maricel =materialist,needucat,fata de batausi Lorena=credula in tot ce-i spune acest individ,nu vor fi niciodata impreuna,amindoi joaca tare

  3. 5
    mary Says:

    Maricel este prea posesiv,el stie ca este mult prea jos fata de lorena si din aceasta cauza face atatea mofturi. Pana la urma si lorena se va satura de ifosele lui Maricel cum s-a saturat si cristina de coarnele lui Cosmin.

  4. 4
    otilia/magda Says:

    Doi frumosi, care merita sa castige! Maricel fii mai ponderat, Lorena, te sustin si te votez! Va votez pe amandoi, ca si cuplu!

  5. 3
    YOYO Says:

    *scz.Darwin

  6. 2
    YOYO Says:

    Maricel(exponentul lui Derwin)ochii mici ,apropiati,bot proeminent cu vocea metalica.Ma intreb ce gaseste fata asta la “EeL”scoala-nu,educatie-nu,cocartul ii place….

  7. 1
    Tilda Says:

    Sunt frumosi,draguti….mda, un pic “material” trebuie :) )))) Doar suntem la mpfm. Daca totul era frumos si numai un pic de neintelegere, nemultumire a fost ,organizatorii deja sunt multumiti si vor arata o saptamana intreaga , sunt convinsa. Deasemenea din pacate sunt convinsa ca Marisel era cel carte avea nemultumiri si a mai necajit un pic pe Lorena. Vom vedea .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free