La multi ani, Dragos MPFM2!


200578_381855205219230_1839181353_n

Dragos, actualul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, implineste astazi frumoasa varsta de 27 de ani, ocazie cu care dorim sa il felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

Ce mesaj aveti pentru Dragos in aceasta zi importanta din viata lui?

7 comentarii la “La multi ani, Dragos MPFM2!”

  1. 7
    mary Says:

    La multi ani Dragos. Ar trebui sa le aduca cateva carti in casa sa mai citeasca si ei ,sa stie sa se exprime si sa formuleze doua propozitii cu subiect si predicat.Sunt foarte slabi in cea ce priveste cultura.

  2. 6
    reli Says:

    Lorena nu fi suparata pentru ca ti-a inapoiat Stefana cerceii! atita pricepe, ce astepti de la asa o mama care a venit intr-o asa competitie cu baiatul si ea nu este deloc ingrijita, stirba, de multe ori nepieptanata in emisiune, fara sutien, pina sa vorbeasca ceva se tot ineaca.
    Un cadou primit nu se inapoiaza!!!!!!!!!!!

  3. 5
    otilia/magda Says:

    La multi ani, manca-ti-asi cureaua lata, oare o sa fii om, vreodata?

  4. 4
    maria Says:

    Rusine pentru anii care ii face azi! nu stie sa formuleze o propozitie , se bilbiie dar el se crede frumos si destept, la jigniri si ridicari de tonuri, priviri inspaimintatoare nu-l intrece nimenea!

  5. 3
    lori Says:

    vau, dragos, ai dat-0 -n bara rau de tot. nu te multumeai decat cu un sacou, vroiai si camasa, si o curea, dar cu bocancii ce sa fie!
    sa iti fie rusine, te intereseaza banii, sa iti trimita din afara casei, familia ta, rudele, concurentii nu sunt obligati!
    nici nu poti formula o propozitie, te ingani, nu stii sa vorbesti!!! rusine!!!!

  6. 2
    vica Says:

    sincer la multi ani

  7. 1
    eliza Says:

    La Multi ani si la mai multa minte”Oracolul mpfm”!Nu am crezut ca exista asa ceva,el chiar crede ce spune,si cat de cititor in stele este,fereasca d-zeu.Si iubita lui il asculta siderata……

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free