Cornelia, tot mai nemultumita de comportamentul lui Dragos!


dragos-si-cornelia

De la o vreme, Cornelia are tot mai multe nemultumiri in ceea ce-l priveste pe Dragos. Se pare ca acesta nu reuseste sa-i fie pe plac concurentei, lucru ce duce mereu la mici certuri intre ei.

Ultima oara, Cornelia i-a reprosat lui Dragos faptul ca nu petrece destul timp cu ea, dar si faptul ca i-a cumparat tigari Andreei, fara sa o instiinteze.

Cornelia este foarte geloasa si posesiva in relatia cu Dragos, dorind ca de fiecare data totul sa fie perfect (asta probabil si datorita zodiei care o caracterizeaza, si anume leu).

Cum vedeti relatia dintre Cornelia si Dragos pe viitor? Credeti ca cei doi sunt compatibili?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Cornelia, tot mai nemultumita de comportamentul lui Dragos!”

  1. 7
    merry Says:

    Foarte bine ca insistati asupra Corneliei care in materiale, barfeste, injura, bipuri si in direct nu recunoaste nimic. Si ia si Dragos sunt falsi sunt pentru bani, dragos este ofticat pe mama lui ca nu stie sa vorbeasca dar oamenii il taxeaza pe el care in direct sta gramada pe Cornelia ca sa ce? nu dovedeste nimic, si cuplul Alin la fel prea gramada in direct si in materiale sta ca un catel pe langa Andreea.

  2. 6
    otilia/magda Says:

    Alexandra,ai vazut tu o concurenta cu numele Tilda? Cand o sa vezi atunci sa o tragi la raspundere! Deocamdata Dragos-maidanezu’ si Alexandra-Milka,au trecut pri fata ochilor nostri,pe ecran! asa ca …ciocul mic …faci praf!

  3. 5
    otilia/magda Says:

    Un cuplu din spuma de sapun,daca sufli s-a destramat! Niste prefacuti si perversi,rai,invidiosi,cu o educatie precara! Nu-mi plac!

  4. 4
    ALEXANDRA Says:

    REPEDE TILDA FACI TU COMPARATII CU ALEX SI DRAGOS SA TERMINAT EDITIA TRECUTA LASA OAMENI IN PACE SA ISI TRAIASCA VIATA VORBESTE DE PREZENT SI NU TE MAI BAGA IN VIATA ALTORA OARE VIATA TA ESTE ASA DE PERFECTA SUNT CURIOASA!! SINCER !!

  5. 3
    NORICA italia Says:

    cel mai frumos cuplu imi place la maxim si eu sunt casatorita cu un baiat din craiova si am o fetita de 1 an ne intelegem f bn am adus in discutie asta pt ca cornelia era in aceeai situatie ca a mea oltenii sunt ei gelosi dar te iubeste mult adica vor sa aiba ce e mai bun pt ei sal iubeaca mult pe dragos si sa mai glumeasca si ei sa le face in ciuda celorlalti si sa le arate ca sunt potriviti si cn stie coco poate ne intalnim la craiova……………..va pup

  6. 2
    Tilda Says:

    Mda, Cornelia este egzact cum era Alexandra in editia trecuta cu Dragos. Si ea i inghitit multe,avea “stomoc bun”.
    Este clar ca isi da seama de diferenta de cultura,de inteligenta, de …de…dar de dragul competitiei si din ambitie suporta tot-tot-tot !!!!!
    Ei nu au un viitor impreuna.
    Nici Dragos nu se lasa. E adevarat ca nu prea stie el sa se exprima, e o problema pentru el sa spuna o fraza, o ce fraza?…o propozitie, o ce propozitie?…abia scoate cateva cuvinte alandala ca nici nu inteleg ce vrea sa spuna. Offff acest baiat este student…cica la drept !!! sau unde…..DA, da dreptul in stangul :) ))))

  7. 1
    mariana-pitesti Says:

    Dragos si Cornelia nu sunt compatibili.Daca erau in afara concursului nu se bagau in seama.Ei se complac de dragul competitiei,sparand ca vor rezista pana-n finala sa castige si ei ceva bani.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free