Intrebarea zilei: Ce parere aveti de comportamentul lui Dragos fata de mama sa?


dragos-doamna-stefana-mpfm2

Inca de la inceputul competitiei, Dragos a afisat un comportament si un limbaj nu tocmai adecvate fata de mama sa, doamna Stefana. Multi au criticat acest comportament agresiv pe care concurentul il are fata de propria sa mama, care este grijulie si foarte protectoare.

Voi ce parere aveti de comportamentul lui Dragos fata de mama sa? Oare doamna Stefana greseste cu ceva fata de fiul sau, pentru a primi un astfel de tratament?

10 comentarii la “Intrebarea zilei: Ce parere aveti de comportamentul lui Dragos fata de mama sa?”

  1. 10
    badea ioana Says:

    Buna ziua.In ceea ce priveste comportamentul lui Dragos fata de mama sa nu mi se pare normal,dar nu este vina lui.Pot exista multe cauze care duc la un asemenea comportament,asa ca nu-l pot judeca.

  2. 9
    eunice Says:

    Dragos este un necioplit si un scarbos.se potriveste cu cornelia pt k ea este la fel….el abia se exprima iar ea parca are galuste in gura….dintre concurentii noului sezon nu prea indragesc pe nimeni pt k nu sunt nici maturi nici educati.maricel e vai mama lui venit de la stana si prin felul in care vb si cum arata.lorena e o dulce restul….mi.au lasat o impresie proasta.madalina ..:)))w ca zarzavagioaica se vede golaneala din ea prin modul de a iesi in evidenta si anume prin injuraturi care apropo nici sa injure ca lumea nu e in stare.rusine la toti!!!!!

  3. 8
    denisa Says:

    dragos comunica cu mama ta iti vrea binele si cornelia sa schimbat fata de tine in bine aveti crija de voi toti 3 va doresc tot binele din lume va pup

  4. 7
    denisa Says:

    dragos comunica cu mama ta chiar daca esti suparat iti vrea binele in casa doar mama ta si cornelia iti vor binele sunteti un cuplu ok dar numai pune la suflet rautatile si cornelia sa schimbat fata de tine in bine va doresc tot binele din lume

  5. 6
    silvia Says:

    pardon,am vrut sa scriu,Ioana Tufaru.

  6. 5
    silvia Says:

    Pina la vara este suficient timp sa-i puna dintii Stefanei macar din contul ei si restul de la staf,s-au facut destule pomeni de genul asta pentru IoanaTufeanu,ar trebui sa se gindeasca si la amarita asta,macar asa pt noi care suntem obligati sa-i vedem dantura inestetica,daca nu, sa o dea afara,ca fisu e praf la capitolul respect,si oricum nu ajunge ei pina in finala,inca Dragos mai are stapinire de sine dar nu peste mult timp parca o vad pe maicasa fara dintii care-i mai are in gura.

  7. 4
    mary Says:

    Nu-mi place de Dragos ca vorbeste urat cu mama lui,dar nu-mi place nici de Stefana ca-l sacaie mereu,o urmareste tot timpul pe Cornelia si merge cu para la Dragos stiind ca acesta este gelos. Nici Stefana nu se comporta frumos.Apoi din cauza mamei lui Dragos pierde mult. El a placut-o mult pe Florentina si cred ca o place si acum , dar mama lui s-a apucat sa spuna ca Flori s-a interesat de urechile lui Alin si Dragos a sarit ca ars renuntand la Flori. A vazut ca l-a ales Cornelia ,ca a pus piciorul in prag si ea a anuntat prima ca fac un cuplu si-mi face impresia ca se cam teme de Cornelia.E pacat ca lui Dragos i se intampla asemenea lucruri.

  8. 3
    otilia/magda Says:

    Nici la acesti oameni-Dragos si d-na Stefana,nu a ajuns civilizatia in totalitate! Daca,ei,la tv,se balacaresc asa,atunci,dati-mi voie sa-mi imaginez, ce ste acasa la ei cand sunt nervosi? Primeste mama Stefana la pumni in dinti,[poate de aia nu are dantura in fata]. La prima vorba urata adresata mie, ca mama,il plesneam de-i sareau mucii pe pereti! Nu l-a educat cand era mic,acum e prea tarziu!

  9. 2
    merry Says:

    Dragos la fel ca toti concurentii anteriori din craiova au venit sa castige, vede ca luminita este votata ca vorbeste direct si mama lui o da cotita nu spune adevarul si asta nu se voteaza. El este bolnav de oftica .

  10. 1
    mame stirbe... Says:

    este logic….o persoana care apare in vazul tuturor cu acceptul ei timp indelugat stirba fara dinti de-mi vine sa vomit cand o vad sa nu aiba respect chiar si din partea fiului care mi se pare deasemeni un necioplit ,,,,recomand ca astfel de oameni fara bun simt sa fie date afara sau sa le puna dinti [le impopoteneaza dar fara dinti…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free