La multi ani cu sanatate in 2013!


la-multi-ani-2013

Ma gandesc cu nostalgie ca a mai trecut un an…unul frumos, cu multe realizari, cu multe dorinte implinite si cu multa, multa iubire…sper ca si la voi sa fi fost la fel…

In prag de An Nou, vreau sa va urez sa aveti parte de un an imbelsugat, plin de sanatate si prosperitate. Sa ne vedem cu bine in fiecare zi a lui 2013, care vine cu pasi repezi sa ne deschida o poarta spre noi reusite si oportunitati.

Va multumesc tuturor ca m-ati fost alaturi in acest frumos an, care acum se sfarseste si sper sa fiti alaturi de mine si in anul ce vine.

Va pup cu mare drag si va urez LA MULTI ANI!

10 comentarii la “La multi ani cu sanatate in 2013!”

  1. 10
    merry Says:

    La Multi Ani, sa fii fericita si sa ne citesti si noua parerile si daca se poate mai multe imagini cu tinerii veniti sa se casatoreasca adica din aceste zile libere si d-na Mirela sa vorbeasca mai putin despre nimic, si sa ajute mamele care nu prea se exprima bine sa inteleaga concurentii sa scoata in direct adevarata fata a lor de ex: Stefana il cearta pe Maricel de ce se joaca cu Cornelia cu zapada ? dar de ce nu o cearta pe Cornelia sastea la locul ei….. in acest ex. d-na Mirela automat trebuia sa intervina daca era atenta . dar se pare ca pe aceste moderatoare le intereseaza doar BANII.La fel ca si Gabriela gura mare ……. si atat, D-nul Catalin luati alta moderatoare.

  2. 9
    Adriana Says:

    La multi ani d-ra Raluca !
    .. voi fi alaturi de domnia-ta, atata timp cat voi putea sa fac acest lucru cu drag!

  3. 8
    Violeta Says:

    La multi ani, Raluca! Anul care a inceput sa fie darnic cu tine, sa-ti reuseasca proiectele pe care ti le-ai propus, sa fie in casa ta prosperitate, armonie si multa, multa veselie!

  4. 7
    Nuty Says:

    LA MULTI ANI,RALUCA,MULTA SANATATE TIE SI FAMILEI TALE DRAGI,NOUL AN SA/TI ADUCA MULTE BUCURII DIN PARTEA CELOR CARE/TI VOR BINELE…….LA MULTI ANI FERICITI!

  5. 6
    Nina Says:

    La multi ani ,Raluca ! Multa sanatate ,bucurii si impliniri in 2013 !

  6. 5
    otilia/magda Says:

    LA MULTI ANI

  7. 4
    anana Says:

    LA MULTI ANI ! RALUCA si tuturor celor din casuta ta

  8. 3
    mariana-pitesti Says:

    Multumim de urari,si eu iti doresc din tot sufletul Raluca,sa ai un An Nou plin de bucurii,sanatate si multe impliniri.La multi ani!

  9. 2
    NELY Says:

    Multumim din suflet, noi suntem alaturi de tine zi de zi, altfel acest site nu ar avea farmec fara comentariile noastre indraznete.
    Sarbatori fericite si La multi ani !!!

  10. 1
    Sonia Says:

    La multi ani cu sanatate si bucurii multe .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free