Are o viata fericita: o sotie iubitoare si doi copii frumosi!


fost-concurent-npm

Un fost concurent de la Nora pentru mama duce o viata foarte fericita…si-a intemeiat o familie si are si doi copii..ce si-ar putea dori mai mult?

briscan

Bris, fostul concurent de la Nora pentru mama 1, s-a casatorit in 2010 si are un frumos baietel in varsta de 2 anisori pe nume Kazimir, dar si o fetita scumpa, pe care o cheama Nikita.

Iata ce familie fericita:

familie

serinella-fetita

bris-kazimir

Briscan este scriitor si a candidat pentru Primarie, ca independent.

Pentru cei care nu-si mai amintesc, Briscan (zis Bris) a fost concurent in prima editie Nora pentru mama. A facut un cuplu de scurta durata cu Monica, dar destinul i-a despartit, asezandu-i pe drumuri diferite.

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Are o viata fericita: o sotie iubitoare si doi copii frumosi!”

  1. 5
    merry Says:

    sarbatori fericite, un baiat deosebit de fapt concurentii ca in editia npm 1 nu am mai vazut si parcursul concursului a fost deosebit.

  2. 4
    Tilda Says:

    O vesta buna. Multumesc. Mda…putin nostalgie, o Doamne ….Nu putem compara nici concurentii dar nici emisiunile de atunci cu ce vedem acum.
    Briscan ,iti doresc numai bine , fericire ,sanatate alaturi de cei doi copii si de sotia ta….si multe salutari calde mamei tale simpatica si scumpa.

  3. 3
    mame stirbe... Says:

    cel mai inteligent concurent [cititi poeziile ]….adevarata selectie a concurentilor la inceputul primei emisiuni iti incanta auzul si ochii Acum avem deface cu ;cocalari. homosexuali .concurenti fara pregatiri.fara scoala si multe MAMA STIRBE iti vine sa vomiti cand le vezi

  4. 2
    Oddy Says:

    woooooooooooow !!! ma bucur pentru el !
    Felitari dnei Felicia -mama lui Bris !!!
    Cine stie daca dna prof. Felicia a mai scris cartea ?
    http://feliciabris.wordpress.com/2007/07/12/altceva-decit-raspunsuri/
    am cautat superbul filmulet de nunta :” nunta Bris si Serinella ”
    pe muzica lui Bruno Ferrara Amore Mio , dar a fost sters , erau imagini de casat. relig . si de la petrecere , fff amuzant , Bris a fost aruncat in piscina
    http://www.trilulilu.ro/video-muzica/bruno-ferrara-amore-mio-2

  5. 1
    Nina Says:

    Mi-l amintesc foarte bine pe Briscan pentru ca mi-a placut foarte mult atat el cat si mama lui .Ma bucur pentru el ca are o familie atat de frumoasa si ii doresc multa fericire si numai bine.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free