Atingeri interzise in Casa Baietilor


atingeri

In emisiunea de la ora 14.00, intre concurenti s-a iscat o discutie foarte interesanta, care a scos la iveala aspecte mai putin cunoscute din Casa Baietilor.

Pornita initial de la dorinta lui George de a parasi competitia, discutia s-a extins, scotand la suprafata un trecut nu tocmai “frumos”. Cel care si-a facut curaj sa vorbeasca despre ceea ce se intampla in Casa Baietilor a fost Alin. Cu toate ca a fost un subiect “putin mai delicat”, el a reusit sa-l demaste pe George si dorintele lui ascunse.

Alin a marturisit ca George, inca de pe la inceputul competitiei a avut un comportament putin mai diferit fata de toti baietii din casa; de la atingeri initial nevinovate, la tinut de mana, la pupat, la pipaieli si chiar la mangaieli interzise, culminand chiar si cu diverse propuneri.

alin-george

Alin a vrut sa scoata in evidenta faptul ca George isi doreste sa plece din competitie, deoarece nu se regaseste in peisaj si nu poate sa renunte la vechile lui obiceiuri, ca de exemplu videochat-ul. Mai mult decat atat, George le-a si propus baietilor sa-i initieze in acest job.

Constrans de situatie, George a recunoscut ca face videochat si ca are cont de bisexual.

La marturisirile terifiante ale lui Alin, s-a alaturat si Dragos, care a povestit o intamplare cu adevarat socanta petrecuta in Casa Baietilor: “eram intr-o dimineata si…m-am trezit brusc din somn… si nu stiu ce a vrut sa faca…mi-a ridicat chilotii”. Razvan a marturisit ca si el a patit ceva similar tot intr-o dimineata.

George insa considera ca nu a facut nimic deranjant fata de baieti si nu stie de ce acestia sunt impotriva lui.

Pe internet a circulat mult timp un filmulet legat de orientarile lui George, prieten cu Robert din editia trecuta, despre care se zvoneste cam aceleasi lucruri. Filmuletul cu pricina a fost insa interzis de Youtube si din pacate nu mai poate fi vazut. Iata un alt video relevant aici

Ce parere aveti de cele intamplate in Casa Baietilor? Credeti ca George este un pericol pentru restul baietilor sau intentiile lui au fost bune?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Atingeri interzise in Casa Baietilor”

  1. 2
    Florina Flory-Braila Says:

    Normal ca Geta-i un pericol pt ceilalti baieti care-i stau in preajma, pt ca apucaturile lui pot deveni CONTAGIOASE in cazul in care n-ar fi urmarite indeaproape de cineva (camerele ) facandu-l pasibil de faptele lui Daca n-ar fi fost in acest concurs si ar fi dormit la un hotel din intamplare cu unul dintre acesti baieti, l-ar fi surprins in somn pe neasteptate sio astfel faptul consumat, devenea curiozitate pt victima si de ce nu chiar viitoare practica Asa-si racoleaza clientii astfel de indivizi pericole psihice pt fii acestei natiuni Afara cu asemenea JEG de om,muiere perversa !

  2. 1
    luiza Says:

    penibil….chiar nu are ce cauta in emisiune!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free