Un fost concurent si-a gasit jumatatea si s-a logodit! Afla despre cine este vorba


fost-concurent-npm

A fost un concurent controversat in editia cu numarul 3 Nora pentru mama. A format pentru scurt timp un cuplu frumos cu Valentina, insa mama lui s-a opus. Intr-un moment de disperare a sarit gardul si a fost descalificat din competitie.

Bogdan, caci despre el este vorba, nu a reluat niciodata legatura cu Valentina, desi la momentul respectiv din competitie pareau un cuplu foarte frumos si intre care au existat simpatii reciproce. Dupa acest episod din viata lor, fiecare a mers pe cai diferite si si-au intalnit separat fericirea.

bogdan-npm3-cristina

Bogdan si-a gasit jumatatea in persoana unei frumoase fete pe nume Cristina, care este cu 5 ani mai mare decat el. Acest lucru insa nu i-a impiedicat sa fie fericiti, drept dovada s-au logodit si in curand vor bate clopote de nunta.

Le dorim multa fericire impreuna si de ce nu Casa de piatra!

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Un fost concurent si-a gasit jumatatea si s-a logodit! Afla despre cine este vorba”

  1. 8
    mary Says:

    Valentina ,era blonda platinata si tunsa scurt. Nu avea mama cu el.

  2. 7
    sorana Says:

    el era urat,dar Valentina era f frumoasa,era din Mizil,mi-aduc aminte,a lasat-o si a sarit gardul si a plecat ,vezi Doamne ca masa era “bolnava”!

  3. 6
    merry Says:

    Nu este Bubu este Bogdan din Campul Lung Muscel baiatul care a sarit ca are mama bolnava……. dar era orgolios , de cat sa fie eliminat mai bine plec eu ma ce ma dau pe mine astia afara” chestii tari . Era dragut dar si valentina era simpatica, in e3ditia cu Andreea, Stefan.

  4. 5
    Maia 12V Says:

    Concurentii il numeau Bubu

  5. 4
    gaby Says:

    Bogdan din cate imi aduc aminte era un tip inteligent dar putin cam impulsiv.A format un cuplu cu Valentina dar din pacate intr-un moment tensionat a sarit gardul si a fost descalificat.Ma bucur foarte mult pentru Bogdan ii urez multa sanatate,fericire si intelegere alaturi de persoana iubita si de ce nu Casa de piatra.

  6. 3
    Admin Says:

    baiatul de etnie roma descalificat a fost la nora pentru mama 2, si acel Bogdan care era cu o fata pe nume Elena si care au incalcat regula 25, erau la Nora pentru mama 4, baiatul din articol a fost la Nora pentru mama 3

  7. 2
    Camelia Pirvan Says:

    nu imi mai aduc aminte care Valentina , si nici ca el a fost descalificat .Eu tin minte ca a fost descalificat un baiat pt ca sa luat la bataie (erea de etnie roma )si un bogdan care era cu o fata din Bals ,nu imi aduc aminte acum cum o cheama care au incalcat regula 25 !

  8. 1
    gina oltei Says:

    Nu imi mai aduc aminte cu care “valentina”a format cuplu Bogdan…
    App….le doresc tinerilor logoditi sa fie fericiti!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free