Intrebarea zilei: Ce se va intampla cu relatie lor?


inima-franta

Intre ei a intervenit o raceala. Familia lui contesta relatia lor. Mama lui isi pune semne de intrebare privind comportamentul ei. Oare ce se va intampla cu relatia lor? Aceasta intrebare sta acum pe buzele tuturor.

cornelia-dragos-mpfm

Cornelia si Dragos formeaza o relatie de 2 luni, timp in care s-au si logodit. Intre ei nu a fost mereu totul roz, ba mai mult decat atat au avut parte si de pauza si de gelozii si mai nou si de certuri si neintelegeri.

Imediat dupa ce George a decis sa rupa relatia cu Madalina, Dragos a inceput sa devina gelos si sa considere ca George o place pe Cornelia. El a vazut mai multe gesturi, care l-au determinat sa-si manifeste gelozia.

Mai nou, Dragos a observat si alte gesturi din partea Corneliei catre George, lucruri care i-au deranjat in egala masura si pe el, dar si pe mama lui.

Cornelia insa, i-a reprosat lui Dragos in mai multe randuri faptul ca acesta nu stie sa-si arate iubirea fata de ea.

Credeti ca relatia dintre Cornelia si Dragos va rezista? Ce parere aveti de situatia in care au ajuns cei doi?

Articol realizat de Raluca.

6 comentarii la “Intrebarea zilei: Ce se va intampla cu relatie lor?”

  1. 6
    madalina Says:

    ar fi bine ca sa se impace pentru ca le sta nu bn ce foarte bn in preuna .Asa ca sa nu-si dezamageasca fan culubu coco&dragos

  2. 5
    mary Says:

    Intre Dragos si Cornelia nu exista dragoste ,l-a aburit pe Dragos la inceput pentru a face cuplu,apoi si-a aratat coltii si il joaca pe Dragos cum vrea ea. Cornelia urmareste castigul banilor altfel nu ar fi de acord cu cuvintele tatalui lui Dragos .

  3. 4
    Melalisa Says:

    La început am crezut că sunt îndrăgostiţi.
    Dar acum mi-am schimbat părerea. Toată dragostea lor este o aparenţă şi atât.
    În rest nimic.
    Că şi ceilalţi de altfel. Se ceartă şi fac materiale iar în direct se tin de mana.
    Mi-e silă.

  4. 3
    i mame stirbe... Says:

    Dragos sa-i puna dinti lui mama-sa ca-mi vine sa vomit cand o vad totusi nu este asa batrana / ….schimb imediat canalul /nu-mi explic cum a venit intr-o tv in direct asa ….numai un om nesanatos

  5. 2
    stefy Says:

    Eu sustin cuplul Dragos-Cornelia si sincer o inteleg si pe Cornelia pentru felul in care reactioneaza este imposibil pentru un om care se simte urmarit in permanenta de iubitul care culmea spune ca o iubeste.O iubesti bine arata-i acorda-i incredere si doar cand vei avea dovezi concrete atunci acuza.Dragos este foarte gelos desi el spune ca nu este poate nu isi da seama cat de gelos este deoarece i-a intrat in cap ca George o place pe Coco nu spun ca Cornelia este vreo sfanta dar el exagereaza.Nimeni nu stie ce este in sufletul lor si nu inteleg de ce exista atata lume care arunca cu pietre in Cornelia.Ei nu au gresit in viata lor?Pana la urma cine suntem noi sa judecam pe cineva?Cine stie cum ne-am comporta noi in lor?Asa ca mai bine fiecare sa isi dea cu parerea dar intr-un mod placut fara a aduce jigniri si a spune unele lucruri pe care ei le cred doar vazand unele imagini la tv :)

  6. 1
    mariana-pitesti Says:

    Nu exista sinceritate intre Dragos si Cornelia.Ei au facut totul doar pentru competitie(pentru bani).Dupa parerea mea isi pierd timpul inutil.Sunt amandoi falsi.Dragos face pe gelosul,insa nu-l cred nici pe el ca este atat de indragostit pe cat vrea sa arate.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free