Ce secrete stie Madalina despre un concurent si cum l-ar putea influenta pe acesta aflarea lor


madalina-mpfm2-6-decembrie-2012

Madalina a declarat in mai multe randuri ca stie anumite secrete despre George, care l-ar afecta in competitie daca s-ar afla despre ele.

Madalina a format un cuplu cu George, dar dupa despartire si-a schimbat total impresia despre acesta. Ea a observat latura neplacuta a lui si nu doar in ceea ce o priveste pe ea, ci si pe ceilalati concurenti din competitie.

Madalina este sigura ca George nu si-a dorit nicio secunda sa paraseasca aceasta competitiei, si ca totul a fost doar o strategie pentru a urca in voturi. Mai mult decat atat, tot ea a marturisit astazi ca nu l-a iubit si nici nu-l iubeste pe George, iar atunci cand a declarat asta a fost doar pentru ca isi dorea sa-l testeze si avea un plan pentru el; plan pe care nu-si mai doreste sa-l puna in aplicare, fiindu-i teama sa nu cada chiar ea in capcana.

Legat de secretele pe care le-ar stii despre el, Madalina nu a dorit sa spuna prea multe, insa a declarat doar faptul ca aceste secrete sunt legate de anumite gesturi si comportamente pe care George le-a avut de-a lungul competitiei fata de ceilalti baieti, lucruri care i-au si indepartat de el. In acest moment singurul baiat care vorbeste cu George, fiind Virgil.

Ce secrete credeti ca stie Madalina despre George?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Ce secrete stie Madalina despre un concurent si cum l-ar putea influenta pe acesta aflarea lor”

  1. 8
    Maia 12V Says:

    Madalina nu este urata deloc si este chiar simpatica apoi este extrem de sincera si plina de umor este chiar un om frumos si pe din-auntru si pe afara este sarea si piperul in casa asa cum editia trecuta parea a fi Alexandru.

  2. 7
    Maia 12V Says:

    Asa este Florina dar nu este bisexsual cred ca a incercat sa fie bi venind in aceasta competitie si s-a convins ca nu reuseste si acum vrea sa plece pentru a nu se deconspira,pacat eu nu il condamn il compatimesc consider aceasta deviatie ca fiind o boala dar George este si rau,are multa frustrare care l-a facut un om rau eu cred ca ar trebui sa il ajutam sa plece si mai cred ca publicul nu il sustine si ca voturile cele multe care nu s-au aratat erau tocmai invers nu de sustinere.

  3. 6
    camy Says:

    madalina din cauza faptului ca este o fata urata,estefrustrata de acest lucru si de aceea spune lucruri urate despre george care este superb

    rusine….

  4. 5
    MARIOARA Says:

    Doamne e strigator la cer ce se intimpla in competitie, Maricel, Razvan , Lorena Madalina trebuie sa dispara din emisiune
    Urat din partea lui Alin si partenerul lui Cornelia pentru comportamentul lor fata de George, ori sunt prieteni , baiatul acela e Bolnav , e obsedat de Cornelia si crede ca toti o vor, doamne cata proestie , mama lui nu poate sa-i spuna ca gelozia e boala grea, asa o sa-i faca si afara unde nu o sa mai fie George, Virgil si altii. Cornelia trezeste-te fata ca nu e de facut casa cu asa un om
    D-na mirela sunteti cea mai frumoasa , va doresc SARBATORI FERICITE asteptam celalalt sezon ca sa NE UITAM CA LA ASTA NU SE POATE DIN CAUZA cewlo enumerati in alte comentarii.

  5. 4
    Florina Flory-Braila Says:

    Aceleasi secrete pe care le cunoaste intreaga lume anume ca George are alte orientari sexuale decat cele pe care le au majoritatea barbatilor !

  6. 3
    tanta Says:

    Nu cred nimic din ce zice Madalina de unde il cunostea ea pe George sa aiba un plan pentru el?De fapt Madalina a avut noroc pentru ca George a fost singurul baiat care a aleso si in plus vrea sa il desparta pe Cozmin de Cristina urat lucru.

  7. 2
    griela Says:

    name si eu cred la fel

  8. 1
    name Says:

    Madalina a aflat ca george este un gay bisexual si s-a retras politicoasa. NU ati auzit ca se mangaie cu baietiii si se da cu creion dermatograf si alte farduri ? :) ))) ? in actiune aici -> http://www.youtube.com/watch?v=m4vyNs5eq2k

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free