Stire soc: S-au despartit sau este doar un zvon?


fosti-concurenti

De numai cateva ore circula un zvon pe facebook precum ca cei doi fosti concurenti s-ar fi despartit. Totul a pornit de la schimbarea de status pe care Iulia a facut-o contului pe care il avea impreuna cu Valentin. Ea a trecut de la “it’s complicated” la “single”, fapt ce a dus la multe mesaje si intrebari legate de schimbarea de status din partea fanilor si prietenilor.

Momentan nu exista niciun mesaj oficial din partea Iuliei sau a lui Valentin care sa confirme sau sa dezminta zvonurile. Pana atunci nu avem decat sa speram ca totul e bine intre ei, desi Iulia a sters multe poze cu Valentin din contul de facebook.

valentin-iulia-npm5

Iulia si Valentin au fost concurenti la Nora pentru mama 5 si singurii care s-au casatorit dupa terminarea competitiei. In prezent cei doi au si o fetita superba pe nume Raluca Andreea.

Articol realizat de Raluca

11 comentarii la “Stire soc: S-au despartit sau este doar un zvon?”

  1. 1
    elena Says:

    io nu cred asa cv:O

  2. 2
    carmen Says:

    daca citeati ce a scris iulia va lamureati..ea a scris asa” o sa va explic mai tarziu cand o sa ma simt bine fizic si psihic” daci nu e doar un zvon… ceva s-a intamplat

  3. 3
    Florina Flory-Braila Says:

    N-am crezut in reusita cuplului lor si totusi s-au casatorit spre mirarea multora Iulia o provinciala oarecare-si dorea musai BULETIN de Bucuresti si ivindui-se aceasta oportunitate,n-a stat prea mult pe ganduri…Parca era din Hunedoara din cate-mi amintesc…iar Valentin, singur la parinti cu o mama iubitoare era pt ea trambulina perfecta Daca s-au despartit, sunt sigura ca ea este marul discordiei pt ca nu mi-a placut perfidia ei vizibila cu ochiul liber Mai bine la inceput, decat mai tarziu…Asa-ti trebuie Valentine daca n-ai tinut cont de parerile telespectatorilor care curgeau garla ca ea nu te iubeste !

  4. 4
    dorel Says:

    am mai spus-o !
    in acest show s-au casatorit numai femei puternice, cu barbatzi slabi!
    dar se pare ca la un momentdat si barbatzii slabi isi vin in fire!

  5. 5
    yoyo_Fan club C&C Says:

    Nimic nu ma mai mira la acest show nici dupa ani de cunoastere si comuniune nu poate fi o alegere perfecta.Mirajul concursului si poate a premiului ii uneste in cuget si simtiri!daca s-au despartit e pacat de copilas….daca nu ma inseala memoria V.avea un comportament prea efeminizat ,ei ii trebuia un barbat puternic,asi fi vazut-o cu Adrian mai bine!

  6. 6
    Oddy Says:

    M-am bucurat ca sunt o familie frumoasa , desi nu i-am sustinut ,
    regret daca e adevarat (((
    Nu cred ca va mai gasi Iulia , alt barbat care s-o iubeasca la fel de mult ca Valentin !

  7. 7
    otilia/magda Says:

    Nu am crezut in cuplu lor,el un baiat linistit,imatur,…nu e vinovat,era prea tanar pentru insurat,mama lui trebuia sa nu vina cu el in competitie,ca si cand ar duce boul de vanzare in targ! Este frumos,insa lipsa experientei de viata,lipsa scolii vietii si-au spus cuvantul! Iulia,nu era indragostita de el,subscriu la ce a spus Florina-Braila,ii trebuia buletin de Bucuresti,ea fiind din Focsani,…fara prea multa civilizatie,desi a a facut facultatea la Bucuresti,era agresiva,vorbea urat cu soacra-sa si cu Valentin,dar cu ceilalti concurenti!A gresit prin a-si expune viata din facultate,cu scene urate,cu sex prin wc-uri,cu mai multi parteneri,…nu mi-a placut,nu am sustinut-o,…eu am sustinut-o pe Elena,care e o fata deosebita,opusul Iuliei!Imi pare rau ca s-au despartit,vor avea un copil nefericit! pacat.

  8. 8
    Daniel Says:

    Ma scuzati, dar aberati. Valentin nu e din Bucuresti, ci din Slobozia, iar Iulia are acasa o situatie materiala buna (casa cu etaj, masina, confort), asa ca nu avea nevoie sa se duca la Slobozia sa locuiasca la bloc “din interes”. L-a iubit pe Valentin si cu siguranta inca il iubeste.

  9. 9
    carmen Says:

    treziti-va .. cui ii mai pasa de buletin de bucuresti ???? si mai ales valentin nu era din bucuresti… poate el vroia buletin de italia.. la mama iuliei

  10. 10
    merry Says:

    De multe ori am fost criticata ca nu cred in cuplurile formate in casa, nu am crezut nici in ei si nu cred, cum nu o sa cred niciodata in cuplul Alina si ionut , Cele doua fete Alina si Iulia sunt doua fete mai pe romaneste lenese sau comode dar nu le poti suporta la nesfarsit o sa vedeti.

  11. 11
    Alexa Says:

    Iulia si-a sters contul de facebook..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free