Virgil si George au ramas in competitie! Ce parere aveti?


virgil-george-mpfm2-24-noiembrie-2012

Virgil si George au intrat saptamana trecuta in cursa pentru eliminare, iar la Gala Saptamanii de sambata, ei si-au aflat verdictul.

Desi Virgil isi dorea sa ramana pe mai departe in competitie, iar George isi dorea sa plece, telespectatorii au votat ca amandoi sa ramana.

Ce parere aveti de faptul ca niciun baiat nu a parasit pana acum competitia?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Virgil si George au ramas in competitie! Ce parere aveti?”

  1. 7
    luminita Says:

    Buna ziua,
    D-na Emilia nu va legati tot timpul de Cristina ,in loc sa o invatati una alta nu stiti altceva decat sa o criticati tot timpul;ce daca nu stie sa gateasca are 20 de ani ,nu mai este tineretul ca si pe vremea dvs,uitati-va mai bine si la fiul dvs.,in viata mea nu am vazut un astfel de om care nu stie sa-si deschida gura numai cand scoti cuvintele cu clestele din gura lui;ce ar fi daca ar fi si partenera lui asa muta ca el(cred ca v-ar placea cu siguranta).Noi ce sa credem ca asta este educatia pe care i-ati dat-o lui Cosmin nu?
    In concluzie incercati sa va apropiati de Cristina ca altfel o sa-l indepartati si pe Cosmin de dvs.
    Dumnezeu sa va lumineze pe toti trei.

  2. 6
    Maia 12V Says:

    Ai dreptate Elena Saiss acest lucru este vizibil inca de
    cand o scotea pe cutitara mireasa saptamanii de pe ultimul loc atunci cand era amenintata sa plece asa este dar fac in asa fel sa -si faca tiganiada ca asta da bine.

  3. 5
    elena Says:

    lucrurile sunt aranjate! Votam degeaba fiindca voturile noastre nu sunt luate in considerare! I se comunica din regie prin casca Mirelei numele castigator, ales pe ochi frumosi . Sa arate la camera ceea ce scrie intr-adevar in plic! Hotie pe fata!RUSINE, DE MII DE ORI RUSINE! Bani cheltuiti degeaba pe sms-uri, pierdere de vreme urmarind o emisiune aranjata!

  4. 4
    edurd Says:

    Intentionat antenistii nu l-au scos afara pe Geo, ptr. a-l umili si mai mult. Ce nu v-ati dat seama ? ! Ptr. mai mult show. Mai multa tiganie. Vrea sa-l aduca pina intr-acolo sa faca ce a facut si Catalin ! Helooooo , treziti-va oameni buni. Showul continua. Nu poate sa-l lase antenistii asa cu una cu doua , trebui sa-l faca sa treaca peste grele umilinte.

  5. 3
    violeta Says:

    de ce va este ciuda…foarte bine ca nu a plecat george…..madalina trebuie sa plece

  6. 2
    Valy Says:

    eu sunt de parere ca ambi trebuia sa paraseasca competitia….

  7. 1
    LOREDANA Says:

    GEORGE TREBUIA SA PLECE!NU STIU CINE LA VOTAT SA RAMANA!PE ACEST BOG VOTURILE ARATAU CA GEORGE URMA SA PLECE!NU MAI INTELEG NIMICA SI STIU CA NU ESTE ACESTA SITUL OFICIAL DE VOTURI!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free