Interes, iubire sau strategie?


interes-iubire-strategie

A intrat in competitie cu gandul de a-si gasi jumatatea. A facut un cuplu cu Madalina, dar la scurt timp a parasit-o incercand sa-si gaseasca fericirea alaturi de Stefania.

George si Stefania au recunoscut ca se plac, iar de cateva saptamani bune se tin de mana, dar nu sunt inca un cuplu. Cu toate acestea, George a marturisit mai nou ca isi doreste sa paraseasca acest concurs si sa formeze un cuplu cu Stefania in afara casei.

george-stefania-mpfm2

Care credeti ca sunt motivele reale pentru care George isi cere eliminarea din concurs? De ce credeti ca el a ales apropierea fata de Stefania, dar nu doreste un cuplu cu ea in competitie?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Interes, iubire sau strategie?”

  1. 5
    griela Says:

    Maria despre ce filmulete e vorba?Vreau si eu sa le vad!

  2. 4
    mari Says:

    e CIUDAT rau acest george….cine nu doreste sa sarute o fata??????????NU POATE dar nici cu ftefania nu mi-e rusine-…l-a scos din sarite pe florin cu analizele ei -dar se potriveau perfect imaginea lor era minunata pe cand alaturarea de george e cel mai caraghios lucru…succes florin!!!!!!!

  3. 3
    mari Says:

    e ciudat la George sa nu sarute o fata .are peste 30 ani si matur este ar trebuie sa stie pentru ce a venit dar se pare ca nu stie ce este cu el in competitie ca vrea sa plece .a distrus doua fete .stefania e mai mult decat naiva nu vede ca el vrea sa fuga .cand v-a iesi dus v-a fi .

  4. 2
    MARIA Says:

    AI DREPTATE MAIA SI EU SUNT DEACORD CU PAREREA TA,AM VAZUT SI FILMULETUL CARE CIRCULA CU GEORGE SI FOSTUL CONCURENT ROBERT DE LA SEZONUL TRECUT,IMI E SCIRBA DE EL SI DE CEEA CE AM VAZUT IN ACEL FILMULET,PARCA NICI NU IMI VINE SA MA MAI UIT LA EMISIUNE.MA GINDESC ,CA PINA LA URMA II VA FI DECONSPIRATA ORIENTAREA SEXUALA SI VA FI DAT AFARA,NU POT SA CRED CA STAFF NU A VAZUT FILMULETUL.

  5. 1
    Maia 12V Says:

    Lui George cred ca nu ii plac fetele,vreau sa cred ca dorindu-si mult un copil a incercat sa se apropie de o femeie,dar s-a convins ca nu merge si……vrea sa plece pentru a nu se da in vileag, de Stefania nu s-a apropiat el ea a sarit pe el ,ea este cea lesinata doar stiti cum se mirau ele[cu celalta lesinata Cristina] de cum rezista ”fara”el vrea sa scape de ea si da bir cu fugitii

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free