Cristina – Mireasa Saptamanii (03.11.2012)


cristina-mireasa-mpfm2

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 noiembrie 2012, Cristina a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 20,1% din voturile celor de acasa. Ea i-a nominalizat spre eliminare pe Razvan si pe Virgil.

Celelalte doua fete protejate au fost Lorena si Andreea. Acestea i-au nominalizat la randul lor tot pe Razvan si pe Virgil.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Cristina a iesit Mireasa Saptamanii de aceasta data?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Cristina – Mireasa Saptamanii (03.11.2012)”

  1. 6
    Levy Says:

    CRISTINA merita sa fie mireasa saptamanii si mireasa acestui sezon!!!E o fata superba cu bune si rele..nu ascunde defectele ei..Asa e cum este in realitate in viata cu zi de zi!SUCCES CRISTINA si COSMIN!!!

  2. 5
    Erica Says:

    CRISTINA cea mai invidiata fata!Frumoasa,sufletista.Ce bine se vede rautatea multora…ma amuza.Ce persoana este acela,care vorbeste asa despre cineva???Vorbe urate spun numai persoanele care sufera de inferioritate..Saracii de ei,mai bine s-ar ocupa de personalitatea lor,caci au o mare problema…:((((

  3. 4
    cornelia Says:

    asi dorii ca Madalina sa plece deoarece ne-a facut orasul de ras.alin si andreea sunteti foarte frumosi va sustin an continuare>

  4. 3
    Maia 12V Says:

    Cum poate fi asta mireasa saptamanii,mincinoasa si prefacuta, asta cand deschide gura minte si se smiorcaie,cine naiba o voteaza?vi se pare ca intre ea si pampalaul de Cosmin este dragoste? orb sa fii sa nu vezi ca ea vesnic este nemultumita de ceva cu ton obraznic o tot acuza pe dna Emilia si cand este intrebata zice ca vorbea de Madalina,mincinoasa ;eu cu asta niciodata nu o sa ma inteleg si o sa plec si se va bucura–,asta era mama lui Cosmin nu Madalina,iar in em.de azi tot pe dna Emilia o acuza ca a votat Madalina dar nu recunoaste mincinoasa, o fi ea frumoasa dar pentru caracterul ei uns cu toate alifiile la varsta ei nu o pot suporta.

  5. 2
    otilia/magda Says:

    Mie imi place Cosmin,e baiat bun,dar cam orb si surd!Pacat!

  6. 1
    otilia/magda Says:

    Nu cred in voturi! Cristina,nu merita sa fie MS,e mincinoasa!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free