Ultimele noutati din viata Gabrielei Cristea Toader!


gabriela-cristea

Incepand cu aceasta toamna, Gabriela Cristea Toader, fosta prezentatoare a emisiunilor „Nora pentru mama” si apoi „Draga mea prietena”, nu mai figureaza printre vedetele de televiziune si nu mai prezinta momentan nicio emisiune.

De curand, aceasta si-a deschis o afacere, mai precis un atelier de rochii de mireasa numit “Atelierul Miresei by Gabriela Cristea Toader”.

gabriela-cristea-mireasa

In perioada 2 – 4 noiembrie 2012 are loc Targul National de Nunti in Piata Constitutiei, unde va fi prezenta si Gabriela Cristea cu noua ei afacere. Daca va doriti sa aveti parte de intrare gratuita trebuie sa spuneti la intrare Atelierul Miresei.

Gabriela a slabit foarte mult in ultima perioada si arata foarte bine. Ea are planuri marete pentru viitor, mai precis la anul, in luna septembrie, vrea sa se cunune religios in Romania si sa organizeze o mare petrecere, lucru confirmat si ieri in emisiunea Happy Hour de la Pro Tv, unde a fost invitata.

Gabi Cristea va fi, in sfarsit, mireasa la cinci ani de cand s-a casatorit cu Marcel Toader.

gabi-mireasa

Se pare ca cel care insista sa faca acest pas, la cinci ani de cand s-au casatorit civil, la Ambasada Romaniei din Paris, este tocmai Marcel. El isi doreste sa isi vada sotia imbracata in rochie de mireasa.

“Eu imi doresc un model sirena, iar lui Marcel nu-i place. Asa ca voi avea, cu siguranta, cel putin doua rochii. Oricum, eu sunt de parere ca, la petrecere, mireasa nu trebuie sa mai fie asa de impopotonata!”, a declarat Gabriela pentru Cancan.

Povestea de dragoste a celor doi este una foarte frumoasa. La sase luni de cand s-au cunoscut, Marcel Toader si Gabriela Cristea au plecat in vacanta in Bordeaux, Franta, unde a avut loc cererea in casatorie.

Gabriela Cristea a dezvaluit “Pe 5 decembrie, am facut cununia civila la ambasada din Paris si pe 6 ne-am cununat religios. N-am purtat rochie de mireasa. Vom face la un moment dat o nunta în toata regula, aici, în Romania, pentru prieteni”.

Mariajul cu Marcel i-a fost prezis Gabrielei de catre o doamna clarvazator in cabina de machiaj a emisiunii Nora pentru mama, pe vremea cand era prezentatoarea reality-show-ului matrimonial.

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Ultimele noutati din viata Gabrielei Cristea Toader!”

  1. 4
    aby Says:

    merry as fi interesata de sfatul tau se poate sa al primesc si eu

  2. 3
    Nainy Says:

    Doamne, este superba! Am vazut-o la Maruta si cand acesta a facut o paralele intre cum arata la 2o de ani si cum arata acum, la 38 de ani, va spun sincer ca este cu mult mai frumoasa ca atunci… la 2o de ani!. Gabi, nu cred ca cineva se va mai ridica la nivelul tau si la frumusetea ta la aceasta emisiune! Te respect si-mi pare teribil de rau ca ai renuntat!.

  3. 2
    mary Says:

    Multa bafta Gabrielei in afacere ,sa fie fericita si iubita sa aiba o relatie cu sotul ei ai sa le dea d-zeu un copil frumos si sanatos

  4. 1
    merry Says:

    Exista un doctor italian la noi in comuna care avea sfaturi pentru femeile care nu pot avea copii as dori sa il spun si Gabrielei sa stie ca a dat roade.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free