Afla ce a spus Mihai despre despartirea de Bianca MPFM!


mihai-piu-piu

Bianca, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, a postat acum cateva zile un mesaj pe facebook in care anunta despartirea de Mihai (zis Piu-Piu).

Legat de aceasta despartire, Mihai a marturisit “Nu ne-am certat pur si simplu am incheiat o perioada din viata noastra da am ramas amici”.

Intrebat de fani care este motivul despartirii, fostul iubit al Biancai a raspuns “….nu mai mergea si nu avea rost sa ne certam asa am ramas amici”.

Mihai nu este afectat foarte mult de aceasta despartire, deoarece chiar el a raspuns cu “Nu” intrebarii puse de fani: Suferi?”.

Un prieten din lista sa a venit cu un comentariu foarte interesant la schimbarea de status, de pe facebook, din “in a relationship” to “single”, si anume: “Schimbare de judet doar ! Tot un latin lover ramai “.

Cum comentati?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Afla ce a spus Mihai despre despartirea de Bianca MPFM!”

  1. 3
    Florina-Braila Says:

    Bianca, desi o fata comuna cu prea putine calitati fizice (inconstienta ca nu are valoare ) a cam vrut sa faca matematica pe sufletul barbatilor din viata ei, aducandu-i la numitori comuni atat pe Imre cat si pe Mihai…O femeie ce sare dintr-o barca-n alta crezand ca se joaca cu cifrele matematice, nu face 2 bani….Felicitari Mihai ca ai pus punct acestei relatii acum, decat sa-ti para rau mai tarziu…iar de Imre, sincer imi pare rau pt ca el a crezut in curatenia sufleteasca a Biancai, a incercat sa-i uite trecutul si sa spere la viitor alaturi de ea, facandu-i numeroase gesturi curtenitoare, dar ea s-a crezut mai frumoasa decat natura a inzestrat-o si a incercat sa-si jongleze sentimentele prin pete de culori ale relatiei…nu i-a mers ! A intrat in casa pt Adrian, s-a cuplat apoi cu Imre si i-a povestit cat de mult il iubeste pe Mihai Iesita afara, i-a spus lui Mihai ca mai bine-l alegea pe Imre care era mort dupa ea…Inchipuiri de-ale ei…E foarte bine ca s-a intamplat asa, pt ca cine alearga dupa multi iepuri ( cati ii vezi cu nadragi toti iti sunt dragi ) nu prinde niciunul S-ar putea sa ramai fata batrana pt ca nici calitati fizice nu ai ! Parerea mea….

  2. 2
    nonynutza Says:

    Nimic nu ma mira din partea lui Mihai (Oaie),era de asteptat ca aceasta iubire a lui sa nu dureze foarte mult…acuma noi suntem curiosi ce se v-a intampla cu covrigaria…din cate am inteles aceasta afacere a fost pusa pe picioare de ambii…eu sper sa revina la sentimente mai bune si sa se gandeasca amandoi foarte bine la ceea ce vor face

  3. 1
    otilia/magda Says:

    Mihai,sa nu-ti para rau,era prea” alunecoasa”cum i-a propus Imre sa faca un cuplu,a acceptat din prima,fara sa se cunoasca,macar 2,3 saptamani! Ii cam place sa stea in bratele multor barbati,…asa cum am vazut eu! Suuces in viata si o sa-ti gasesti tu pe cineva care sa-ti aprecieze valoarea!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free