“Il simpatizez pe Virgil”. Afla cine a declarat asta!


virgil-mpfm

Virgil, unul dintre cei mai maturi concurenti de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, are o admiratoare in afara competitiei. Desi a fost dezamagit ca nicio fata nu l-a ales initial, Virgil ar fi putut forma un cuplu cu fata care l-a placut. Este vorba de Ramona, potentiala concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, care a parasit competitia inca dinainte de a incepe.

ramona-mpfm

Marturisirea frumoasei blonde, a starnit insa controverse in randul fanilor, care au considerat ca aceasta ar putea fi o strategie de-a ei pentru a reintra in casa. Cu toate aceastea, ea a tinut sa-i linisteasca pe fani, spunandu-le “Nu vreau sa intru in casa, nici vorba. Il simpatizez pe Virgil, atata tot …”

Credeti ca Ramona si Virgil ar fi format un cuplu frumos in competitie? Ati vrea ca ea sa reintre in casa pentru el?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la ““Il simpatizez pe Virgil”. Afla cine a declarat asta!”

  1. 6
    ioana Says:

    DA SUNT DE ACORD SA INTRE AN CASA PETRU VIRGIL AR
    FACE UN CUPLU FFF..FRUMOS

  2. 5
    otilia/magda Says:

    Sa nu intre Ramona in casa,nu merita,minte si asta,sunt numai mincinoase,vor sa stea la caldura iarna,sa devina vedete si atat! Nu-i place ei de Virgil!

  3. 4
    Sonia Says:

    daaaaa sa intre Ramona in casa

  4. 3
    rodica Says:

    da

  5. 2
    merry Says:

    nu cred in Ramona, dar cred in Aurelia ca este perfecta pentru Virgil.

  6. 1
    Florina-Braila Says:

    Nu cred ca ar fi putut forma cuplu Virgil si Ramona, pt ca ea este obisnuita cu alt standard de viata,unul foarte inalt iar Virgil un simplu barman, n-ar putea sa-i ofere ceea ce ea isi doreste si mai mult de atat el nu are o meserie sigura, fiind la mana patronului care oricand il poate lasa pe drumuri Ramona se foloseste de aceasta strategie pt a fi iertata si apoi reprimita in casa dar s-ar proceda incorect de vreme ce a calcat statutul shwului si ar crea precedent ( Comisia de decizie nu s-a aratat la fel de binevoitoare si in cazul lui Robert…deci ? care-i unitatea de masura / ocaua mica ?,,,,) Daca tot il place, sa-l astepte cu bratele deschise afara pana cand va iesi Virgil si abia dupa aceea sa faca ce vor dori ei dar pana atunci nu este drept pt ca Ramona este cea care a gresit ( un an nu e mult sa astepte daca-l place,pt ca si daca-ar fi fost plecat afara pt un an ar fi trebuit sa-l astepte…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free