Care dintre ele are iubit afara?


florentina-cristina-stefania

In emisiunile de astazi, s-a continuat un subiect scos la iveala inca de la Gala Saptamanii de sambata, cand Cristina si Stefania si-au facut unele confesiuni despre viata lor privata din afara competitiei. Cele doua au dat de banuit ca au iubiti care le asteapta acasa, dar in discutia avuta au implicat-o si pe Florentina, despre care au spus acelasi lucru.

Puse in fata faptului implinit nicio concurenta nu a recunoscut faptul ca ar avea vreun iubit in afara competitiei. Unde credeti ca este adevarul?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Care dintre ele are iubit afara?”

  1. 5
    dorin Says:

    Eu cred ca Stefania si Cristina au un iubit afara!!!!!!!!!votez Cornelia,Stefana,Dragos,Andreea,Alin,Luminita,Florin,Maria……va sustinnnnnnnnnn

  2. 4
    merry Says:

    Cele doua fete viseaza la fostii iubiti sa vina in platou cu un brat de flori si sa le ceara in casatorie, viseaza si ele. nu sunt ele de vina cei care le-au selectat. Cristina este imatura.

  3. 3
    oana Z Says:

    Cristina cred ca are pe cineva afara,Stefania il mai place pe fostul si ar vrea sa se intoarca la el,iar Florentina nu cred ca are afara pe cineva doar a ramas amica cu fostul prieten…eu asta cred.

  4. 2
    otilia/magda Says:

    Toate trei,ai iubiti afara!Sa fie descalificate,deoarece ne subestimeaza inteligenta,noua telespectatorilor! Rusine sa le fie! Cristina isi bate joc de Cosmin!Afara cu ele si bagati altele!

  5. 1
    NELY Says:

    Florentina, pare stapana pe situatie, copilele astea nu prezinta nici un interes.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free