Despartirea s-a produs! Oare se vor mai impaca?


madalina-george-mpfm2

Imediat dupa Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 20 octombrie 2012, George si Madalina au pus punct relatiei lor, desi astazi s-ar fi implinit o luna de cand acestia formau un cuplu.

George a recunoscut in emisiunea de astazi, de la ora 14.00, ca au contat foarte mult pentru el parerile celorlalti din afara, care l-au influentat astfel sa rupa relatia cu Madalina.

Ce parere aveti de despartirea celor doi? Credeti ca ei se vor impaca?

Articol realizat de Raluca

16 comentarii la “Despartirea s-a produs! Oare se vor mai impaca?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    mimi Says:

    madalina este o fata super si frumoasa si sunt sigura ca undeva are jumatatea ei,despre George nu am o parere dar nu se potrivesc,cu Florentina presupun….

  2. 15
    andra Says:

    pakt de ei,kiar imi placeau impreuna dar timpul o sa isi sp cuvantul.mada fi tare iar george gand f bn ce vr sa faci.succes in continuare.va poup

  3. 14
    anonim Says:

    GEORGE ai luat masura potrivita,nu va potriveati din nici un punct de vedere………………………..parerea mea,te-ai potrivi bine cu LILIANA,tu decizi,nu te mai pripi………….

  4. 13
    lily Says:

    nu stiu ,nu gasesc nici unii care sa imi placa,imi placea Cristina si Cosmin ,dar dupa ce a spus sambata,categoric- nu -pacat de Cosmin,poate stefania ,mai vedem.

  5. 12
    lily Says:

    Madalina e prea urata pentru el,si cred ca s-a culcat cu o armata de barbati,barem nu tace naibii din gura ,mai se si lauda ,mult prea proasta.

  6. 11
    anana Says:

    buna ! nush daca se vor impaca dar el cu siguranta are alte orientari sexuale si ea ii dusa cu pluta rau :D

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free