SOC! Stefan NPM3: “Am facut o nunta fara ca eu sa imi iubesc viitoarea sotie, dar m-am gandit ca mai era o sansa de a lua marele premiu”


stefan-andreea-npm3

In urma cu cateva minute, pe contul de facebook al lui Stefan, fostul concurent de la Nora pentru mama 3, au aparut nenumarate confesiuni despre viata sa.

Se pare ca fostul concurent a fost prins din nou pe picior gresit de catre sotia sa, Andreea. Desi acestia se impacasera si se mutasera in Germania unde lucreaza Andreea, Stefan se pare ca nu s-a lasat de prostii, iar casnicia lor atarna acum de un fir de ata.

Stefan, recunoaste pe contul sau: “Pe parcusul acestor ani de casnicie am facut tot ce era mai rau…am mintit,mi am batut joc,am furat,mi am batut sotia,am lasat o gravida si am batut o iar,am pus o sa avorteze amenintand o,am pus o sa faca lucruri pe care nu le ar fi facut niciodata in viata asta de buna voie si nesilita de nimeni DOAR PENTRU CA ASTA SUNT EU STEFAN NEAGU.”

“Raul facut nu mai poate fi reparat,copilul avortat nu mai poate fi recuperat…dar oare sa ii dau inapoi lucrurile furate de la sotia mea atunci cand am plecat si ea plangand la telefon imi spunea sa ma intorc…dar ce sa imi pese mie..eu trebuia sa vb cu fetele sa le dau de veste ca sunt singur in Germania si caut o prietena sa facem bani rapid…”

“…eu la acest concurs matrimonial numit Nora pentru mama sau Mireasa pentru Fiul meu cum se numeste acum am fost numai pe interes ,am facut o nunta fara ca eu sa imi iubesc viitoarea sotie ,dar m am gandit ca mai era o sansa de a lua marele premiu sa ma pot aranja si eu cu o casuta si o masina ca planurile mele de burlacie ramaneau aceleasi.Dar s a intamplat ca sotia mea sa nu fie asa rea cum mi am imaginat o si sa incerc sa sa trag pe ea cat se poate si cand nu s a mai putut mi am luat si eu ce mi a trebuit si am fugit….ALTA LA RAND!”

“..eu Stefan Neagu,fostul concurent mincinos de Nora Pentru Mama editia a 3,sunt persoana care vb pe toata lumea,care are o mare dusmanie ,dar imi place sa fac pe victima,sunt persoana care nu tine legatura cu nimeni decat daca am un interes,sunt persoana care desi stiu ca am datorii in Romania de mi ar fi rusine sa mai dau ochii cu persoanele care ma considera prieten si mi au dat o mana de ajutor cand aveam nevoie si eu i am f*t*t in gura ca ma duceam si jucam banii la aparate”

Acestea sunt doar o parte din confesiunile fostului concurent. Ce parere aveti de ceea ce a facut Stefan?

Articol realizat de Raluca

28 comentarii la “SOC! Stefan NPM3: “Am facut o nunta fara ca eu sa imi iubesc viitoarea sotie, dar m-am gandit ca mai era o sansa de a lua marele premiu””

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    marianbz Says:

    nu cred ca este mesajul lui dar daca ar fi asa sa ii fie rusine de ce a avut langa el si nu a stiut sa aprecieze

  2. 27
    mm Says:

    nu cred ca a scris Stefan toate astea!! Si nici nu cred ca un copil caruia i-a murit mama , poate sa yica si sa faca asa ceva!!!minciun.

  3. 26
    merry Says:

    Mai terminati cu jignirile la adresa lui Stefan, cu Andreea nu se intelegea nimeni in casa asa ca Stefan are nevoie de o femeie nu de o miorlaita.

  4. 25
    amy Says:

    http://www.facebook.com/stefan.neagu.2012 aici recunoaste ca e de fapt andreea autoarea acestui mesaj, nu stefan…urat!!!!!!!!!!!!!

  5. 24
    palastea maria Says:

    NU POT SA CRED , CA AM SUSTINUT UN TERORIST, VA VENI TIMPUL CIND VA REGRETA, DAR VA FI PREA TIRZIU. SA ISI ADUCA AMINTE CIT LA AJUTAT ANDREEA SI PARINTII EI SI CINE A STAT LA CAPATIIUL DOAMNEI STELA CIND A FOST PE PATUL DE MOARTE. DAR RAUL ESTE FACUT, NUMAI DUMNEZEU VA FACE DREPTATE.

  6. 23
    viory Says:

    urat,…Andreea merita ceva mai bun!!!

  7. 22
    vica Says:

    nu cred ca a scris el toate acestea ca daca ar fi asa el nici o data nu scriea sa stei toata rominia despre el

  8. 21
    ramona Says:

    nu pot decat sa spun ca oameni ca stefan intalnesti pe toate drumurile sa ii fie rusine ca sunt oameni care au investit in el. cat despr andreea sa nu mai aiba incredere in oricine. o pup si sa fie tare

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free