Intrebarea zilei: Credeti ca Madalina se teme de faptul ca Liliana ar putea forma un cuplu cu George?


madalina-george-liliana-mpfm2

Inca de la primele intalniri cu George, Madalina a tot facut diverse scenarii legate de ce s-ar putea intampla intr-o relatie cu el. Aceste scenarii faceau referire la o posibila despartire a lui George de ea, la motivul real pentru care a fost aleasa Liliana, ca si a doua fata cu care ar dori George sa se vada si nu in ultimul rand la afirmatia Lilianei referitoare la faptul ca il place pe George.

Liliana: “Sunt un personaj in scenariul Madalinei! Imi place din ce in ce mai mult George!”.

In urma acestor scenarii inchipuite, iese la iveala faptul ca Madalina este o persoana care nu prea are incredere in ea, desi nu ar avea motive, deoarece George a placut-o de la bun inceput si de curand formeaza un cuplu cu ea.

Este posibil ca Madalina, sa devina suspicioasa in privinta Lilianei, dupa ce mama lui George a afirmat ca o place pe aceasta si i-ar recomanda-o fiului sau?

Liliana a afirmat: Daca George ar fi intrat in competitie cu mama lui, nu ar fi ales-o pe Madalina.”

Credeti ca Madalina se teme de faptul ca Liliana ar putea forma un cuplu cu George?

Articol realizat de Raluca

23 comentarii la “Intrebarea zilei: Credeti ca Madalina se teme de faptul ca Liliana ar putea forma un cuplu cu George?”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    merry Says:

    George se potriveste cu Florentina.

  2. 19
    doina Says:

    .. George a ales cea mai nesuferita fata. Nu se potrivesc deloc si nu era nevoie sa participe la ac.emisiune ptr. a gasi o pitipoanca asemenea Madalinei,o putea gasi pe centura L-am votat sambata sa intre in casa fetelor, nu pentru a se intalni cu Madalina ci pentru a-si da seama cate fete educate,frumoase,inteligente sunt care s-ar potrivi cu el.Sper ca sa deschida ochii mai bine sau macar parintii lui sa-l sfatuiasca in acest sens

  3. 18
    mame stirbe... Says:

    cea mai urata si nesuferita fata din concurs nu are nimic bun in ea Madalina

  4. 17
    ANDRADA Says:

    George merita o fata pe masura pregatirii si comportamentului lui.Esre un baiat inteliogent,binecrescut ,dar nu stiu cum se face ca a a;es cea mai aluda fata din competitie.Nu se potriveste in nici un fel cu George.Madalina are un comportament execrabil,nu stiu se rasfata sau este o obisnuimta sa fie recalcitranta,nesimtita etc.nu stiu daca george se potriveste cu Liliana dar cu siguramta mai bine dedit cu Madalina.

  5. 16
    Maria65 Says:

    Mi-ar place ff.tare ca Liliana sa faca un cuplu cu George ,se potrivesc amandoi. Astept cu mare nerabdare ca baietii sa intre in casa fetelor si abia atunci ne dam seama cine cu cine se potriveste.

  6. 15
    Anca Says:

    Lili, esti super, tot respectul! :)

  7. 14
    elena Says:

    cred ca mama lui GEORGE AR TREBUI SA INTRE urgent IN CONCURS PENTRU AHI SALVA ODRASLA DIN GHIARELE DIHANIEI

  8. 13
    otilia/magda Says:

    Mi-ar fi placut ca George sa fi facut cuplu cu Liliana! Madalina,e imatura! Liliana e inteligenta si simpatica!

  9. 12
    mihaela - sibiu Says:

    Mie mi-au placut cei doi inca de la inceput, a fost chimie intre ei. Dupa ce se vor cunoaste mai bine, ei vor decide daca au sau nu un viitor impreuna. Noi putem doar sa ne dam cu parerea….

  10. 11
    ana Says:

    da , madalina se teme ca-l perde pe george si nu o ma-i place alt baiat din casa. ca-m multe fete din casa nu au material de rochi asa nurori nu le place mamelor sa-si arate golaciunea.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free