Afla ce temeri are Cornelia dupa ce Dragos a ales-o pe ea!


cornelia-dragos-mpfm2

Dragos a fost saptamana aceasta cel mai solicitat baiat din casa. El s-a intalnit cu patru fete: Cornelia, Corina, Lorena si Florentina. In urma intalnirii avute, el a clarificat neintelegerile avute cu Florentina, dar in urma celor intamplate nu isi doreste sa o cunoasca mai mult.

Dragos: “Nu ma potrivesc cu Florentina!”.

Dragos a declarat ca Lorena si Cornelia i-au facut o impresie foarte buna. El a decis sa ramana insa la Cornelia, cu care isi doreste sa formeze un cuplu. Acelasi lucru si-l doreste si Cornelia, insa ea are niste temeri legate de Florentina.

Cornelia se teme ca Florentina ar putea interveni intr-o eventuala relatie pe care ea ar putea-o avea cu Dragos. Cornelia este de parere ca Florentina s-ar putea razbuna pe faptul ca Dragos nu-si mai doreste sa o cunoasca si si-a indreptat atentia catre o alta fata.

Credeti ca temerile Corneliei sunt intemeiate?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Afla ce temeri are Cornelia dupa ce Dragos a ales-o pe ea!”

  1. 4
    nutii gheatau Says:

    Cornelia e dusa biata cu pluta!

  2. 3
    mariana-pitesti Says:

    Acelas grup de trei prietene,a fost si in sezonul trecut(Irina,Sanda,Alexandra),cand Alexandra s-a cuplat cu cel pe care il iubea Sanda,respectiv pe Dragos.Sa vedem in acest sezon se intampla acelas lucru.Dupa cate se observa Dragos o place pe Cornelia insa o place si pe Lorena(din grupul celor trei prietene).
    Cornelia nu cred ca si-l doreste cu tot sufletul pe Dragos,poate o face mai mult sa o sicaneze pe Florentina.Ramane de vazut.

  3. 2
    Tilda Says:

    Cornelisa joaca tare. E una din cele trei pupeze.

  4. 1
    zeno Says:

    Cornelia priveste oamenii prin prisma actiunilor sale. Spre deosebire de Cornelia, Florentina a actionat ca o fata care se respecta si pretinde acelasi lucrul si de la ceilalti! Doreste sa-l respecte pe cel ales nu doar sa-l accepte cum face Cornelia. Urat , f urat este ceea ce fac fetele din acel trio Madalina-Cornelia-Lorena, pus doar pe barfe, intrigi si denigrari. Cornelia este o frumusete de fata si ia ochii barbatilor mediocrii. Florentina este o fata demna pentru un barbat cu principii inalte, cu perspectiva unei cariere innobilatoare…fireste, nu are dreptate Cornelia ci doar incearca intr-un mod pervers, sa se asigure ca nu va mai interveni niciodata Florentina intre ea si Dragos…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free