Cristina, oaia neagra a casei Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2?


cristina-mpfm-septembrie

Desi la inceput atmosfera parea a fi una pasnica si prietenoasa, se pare ca de curand au aparut si micile nemultumiri si antipatii intre concurentii sezonului 2.

Fiind doua pietre tari, Cristina si Madalina au generat scantei. Acestea au declarat de curand ca nu se suporta reciproc. Mai mult decat atat, Cristina pare a fi oaia neagra a casei, mai multe fete intrand in conflict cu ea, din cauza comportamentului si vorbei sale apasate.

Majoritatea concurentelor sunt de parere ca tanara este avida dupa afirmare si atentie, lucruri care nu ii sunt acordate. Cristina insa sustine “Nu am nimic personal cu fetele. Ma deranjeaza ca ma vorbesc pe la spate.”

Este oare Cristina o persoana dornica de afirmare sau credeti ca ea nu s-a acomodat inca in casa alaturi de restul fetelor?

Articol realizat de Raluca


5 comentarii la “Cristina, oaia neagra a casei Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2?”

  1. 5
    seby Says:

    cristina este prefetrata mea este ce mai frumoasa fata din casa si e si sincera parerea mea eu am sa o votez si am sa o sustin pana in finala

  2. 4
    merry Says:

    Sunt fan de la NPM 1 am vazut multe , ce am spus sa adeverit, dar aceasta fata fata de altele sa stiti ca daca se indragosteste se si casatoreste nu este tinuta in palma acasa, este sincera.

  3. 3
    Adriana (Ady) Says:

    .. si iar Cristina

    Hello, aici nu esti la Burlacul,
    Und te-ai luptat cu “botezatul”
    Si tu faci Argesul de ras?
    Cristina, “votu-n plic e pus”!

  4. 2
    mariana-pitesti Says:

    Cristina este un copil sensibil,care a avut de suferit in urma despartirii parintilor,poate ea doreste atat sa se afirme cat si sa cunoasca pe cineva.Unele fete,printre care si Madalina poate au fost cam dure in privinta ei,astazi am observat ca au inceput sa se inteleaga mai bine,asa este la inceput pana se descopera una pe alta.

  5. 1
    Adriana (Ady) Says:

    Cristina,

    Mioveanco, esti frumoasa,
    Cu olteanca, NU la harta,
    Vorbeste rar, e-un lucru bun
    Ca altfel “Tuica de Pitesti”
    E confundata c-un magiun!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free