MPFM: Irina nu l-a uitat nici acum pe Alexandru!


irina-alexandru-mpfm

Irina, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, a dezvaluit de curand fara sa vrea, faptul ca inca mai nutreste sentimente pentru Alexandru.

Desi cei doi au avut o relatie scurta in competitie si chiar daca dupa iesirea lor din casa nu s-au vazut timp de 7 luni, Irina a ramas blocata in aceasta “relatie”, care a lasat in inima ei ceva special.

In tot acest timp, Alexandru s-a purtat destul de detasat fata de Irina si chiar daca vorbesc destul de des la telefon (din spusele Irinei), se pare ca relatia lor nu a continuat ca si relatie de cuplu, desi Irina isi doreste acum acest lucru.

Dupa 7 luni de cand nu s-au mai vazut, Irina si Alexandru s-au intalnit la mare, unde au petrecut cateva zile ca si amici.

Credeti ca lui Alexandru ii este teama sa-si arate sentimentele fata de Irina sau considerati ca acesta nu-si doreste ceva serios de la fosta concurenta?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “MPFM: Irina nu l-a uitat nici acum pe Alexandru!”

  1. 6
    mary Says:

    Irina ai ramas aceeasi proasta care ai fost si in emisiune. Poate citesti si dati seama ca am dreptate.

  2. 5
    Manuela Pitesti Says:

    proasta asta tot proasta a ramas RANJESTE ca o …… ce fata serioasa se pretinde ea a fi ai??ce sa vada Alexandru la ea gura aia maaaare ranjita mereu fara rost??eu cred ca nu prea e in deplinatatea facultatilor menatale serios ,sa razi asa ca o proasta din orice sa nu inteleaga omul o vb de la tine ,e grav f grav si mai are si dinti lipsa la varsta ei dar RADEEEEEEEEE

  3. 4
    otilia/magda Says:

    Alexandru,e prea bun,Irina,e ca o baba fara dinti,cu placa dentara si cu mintea aiurea!Mai e si urata!

  4. 3
    una Says:

    Irina si Alexandru, ar trebui sa incercati!

  5. 2
    merry Says:

    alex. nu are 28 de ani degeaba ca sa aibe incredere in una ca irina care nu stie decat sa rada si sa umble din oras in oras.

  6. 1
    IOANA Says:

    nu stiu de ce domnisoara irina se agata de acest om ?inca nu-si da seama ca el no merita,pacat ea merita ceva mai bun dar e alegerea ei ,pana la urma undeva cineva o va face sa renunte iar atunci va regreta timpul pierdut.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free