Mirela Boureanu Vaida: “Sunt pregatita sa nu am vacanta nici vara aceasta” (interviu Jurnalul National)


mirela-boureanu-vaida-prezentatoare-mireasa-pentru-fiul-meu

Mirela Boureanu Vaida nu va avea parte de concediu intre cele doua sezoane Mireasa pentru fiul meu. Ea a acordat un interviu interesant Jurnalului National. Iata ce a raspuns frumoasa prezentatoare intrebarilor, care i-au fost adresate:

Jurnalul Naţional: Nici nu se încheie bine actualul sezon al emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, că următorul va lua startul. Totuşi, unde ţi-ai propus să-ţi petreci scurta vacanţă? În Africa?

● Mirela Boureanu Vaida: Scurta vacanţă, practic, s-ar putea să nu existe. Nu va fi o pauză prea mare între cele două sezoane, iar în zilele ce le despart vor avea loc pregătirile finale. Sunt pregătită să nu am vacanţă nici vara aceasta. Cât despre Africa, visez cu ochii deschişi, probabil că şi destinaţia asta la care m-am gândit spune multe despre nevoia mea de a mă pierde în sălbăticie şi libertate, fără telefoane şi ceas deşteptător.

● Cum faci faţă disputelor verbale dintre soacre, fiii lor şi posibilele viitoare mirese?

● Eu conştientizez că acolo sunt la serviciu. Îmi repet asta de câte ori se întâmplă să uit, şi mi se întâmplă de multe ori, în ultima vreme, din cauza oboselii… Este ceea ce eu am ales să fac şi intru în emisiune pregătită pentru orice. Trebuie să fac faţă tuturor disputelor, să gestionez situaţiile conflictuale, să destind atmosfera. E un exerciţiu al minţii, dar care şi mie, ca om, îmi ajută extrem de mult.

● Cum te deconectezi la ieşirea din emisie?

● Sincer, ajung acasă, înfierbântată de discuţii şi de temperatura de afară, mă demachiez, mă întind pe canapea şi beau o bere rece. Mă uit la ştiri sau ascult muzică. Pun mâna pe o carte, îmi sun părinţii, ies în parc.

● Eşti căsătorită, deci ai şi tu o soacră. Cum vă înţelegeţi?

● Ne înţelegem de minune. Suntem puse pe glume mai mereu ne tachinăm. E adevărat că nu ne vedem foarte des, dar avem o relaţie strânsă, mai degrabă demnă de două prietene de aceeaşi vârstă, decât de noră-soacră.

● Cânţi pe scena Teatrului “Constantin Tănase” şi pe cea a Teatrului de Operetă, dar şi alături de formaţia ta, Vaida Show Orchestra. Ce piese ai în repertoriu?

● Îmi place muzica de toate felurile: folclorul, tangourile, muzica interbelică, jazzul, pop-rockul. Împreună cu bandul meu (www.vaidashow.ro) facem adevărate petreceri peste tot pe unde mergem. Muzica este prima mea chemare, pe scena Revistei şi a Operetei m-am format ca artist şi ca om. Munca în echipă, repetiţiile obositoare şi frumoase, ridicarea cortinei, aplauzele de final sunt cea mai mare satisfacţie a mea ca artist, şi nu numai. Muzica îmi dă totul fără să-mi ceară nimic. Îmi plac la nebunie Maria Tănase, Edith Piaf şi Shirley Bassey.

● Eşti, de fapt, o timidă. Ţi-au scăpat vreodată emoţiile de sub control?

● Da, sunt timidă. Nu fac niciodată primul pas în nici o privinţă. Mereu aştept să primesc un semn în care să cred, şi asta e valabil în toate planurile, sentimental, profesional, social. Nu ştiu de unde am timiditatea asta care mi-a dat mult de furcă. Se spune că acesta e apanajul neîncrederii în sine, deşi sunt un om hotărât şi extrem de direct. Cât despre emoţii, sunt artist. Mă sensibilizează puternic lacrimile oamenilor, discuţia legată de părinţi, dorul de casă. Mi-au scăpat puternic de sub control chiar de ziua mea, când ai mei colegi împreună cu toţi concurenţii mi-au pregătit o emisiune-surpriză, cu şi despre mine. Am plâns toată emisiunea de emoţii, de mulţumire, de căldura pe care am simţit-o în jur.

● Ştiu, stai prost cu timpul. Totuşi, când ai la dispoziţie câteva ore doar pentru tine, cum ţi le petreci?

● Merg la sală. Orele de aerobic îmi menţin tonusul, mă eliberează de tensiuni, mă fac să-mi mut gândurile. Ies cu soţul meu la plimbare în parc, la cină în oraş sau la film. Merg cu prietenele la terasă. Fac repetiţii cu bandul, cânt!!!

Sursa: jurnalul.ro

9 comentarii la “Mirela Boureanu Vaida: “Sunt pregatita sa nu am vacanta nici vara aceasta” (interviu Jurnalul National)”

  1. 9
    iulia Says:

    esti o scumpa si imi place mult cum prezinti aceasta emisiune

  2. 8
    Ana Says:

    Mergi la ETNO Ca te prinde mai bine.

  3. 7
    Gigel Says:

    PE SURSE Mirela nu mai ia vacanta pentruca Gabriela Cristea e libera si ii poate lua locul.

  4. 6
    ANGHEL LUCIA Says:

    TE PREGATESTI PENTRU CE????!!!! PENTRU ACEASTA MARE PORCARIE SI MINCIUNA????????? SA VA FIE RUSINE CA ACCEPTATI ASA CEVA. AM CREZUT CA ESTI CU TOTUL ALT OM SI MAI ESTI SI MOLDOVEANCA!!!! CHIAR STAI ASA DE RAU CU BANII????

  5. 5
    pop dana Says:

    adrian si masa doi magari neguvernabili

  6. 4
    Ady Says:

    Nu am fost privitor fidel al acestei emisiuni insa citind comentariile altora si din ceea ce am vazut in ultimile zile, stimata doamna Mirela Boureanu Vaida, cred ca va era foarte necesar un concediu. Numai o suma enorma de bani retine un om pe scaun non stop. Sa aveti succes cu noii concurenti !

  7. 3
    pleaca ,,,nu esti buna... Says:

    cum sa nu renunti la concediu pentru asa salariu mare Daca si-n editia asta gasesti un ;;fraier..impropriu-zis ca Adrian care ti-a adus atat rating esti asigurata . incepeai emisiunea cu ei fam Pricop tocandu-i fara pic de profesionism Mult a mai suportat fam Precop [nu-mi explic cum de nu intervenea c,n,a]–si la sfarsitul emisiuni ei au avut cea mai mica suma iar fam de cocolari -maidanezi cu suma cea mai mare deasemeni si cea din Grecia care nu a scos decat cateva cuvinte in timpul emisiei O vrem pe Cristea inapoi este impartiala nu ca tine care ai ridicat-o in slavi pe botoasa -spalatoarea de wc-uri Andrada aprizandu-i focul urii in ea ….PLEACA …NU ESTI BUNA DE MODELAREA ACCESTEI REALY

  8. 2
    Gigel Says:

    MIRELA cit am tinut eu cu tine cind toti te denigrau,dar dupa ceva timp ai depasit masurile moderatoarei ai avut colaborator pe Catalin Movileanu dupa plecarea lui a ramas cu rezerva de Andrada,acelasi caracter ca si Catalin.Nu te mai apreciez ca inainte ca ai fost anti Adrian si Marioara si ai fost partinitoare cu gasca dela Ocnita.Mirela daca mai ramii mai departe sa moderezi urmatoarea emisiune cred ca ai sa iti schimbi atitudinea ,de nu pierzi foarte multi privitori.Mai sint multe de zis dar de data asta ramin la aceasta concluzie.

  9. 1
    Nuty Says:

    Mirela,era corect sa/ti fi luat o vacanta de o saptamana si la inceputul viitoarei editii, sa fi invitat concurentii de pe primele trei locuri din aceasta editie, pe rand,separat,pentru a discuta cu noii concurenti…..saptamana aceasta , ne/a lasat un gust amar,pentru ca s/a continuat cu circul, cu jignirile,pur si simplu, s/au creat indoieli vizavi de corectitudinea rezultatelor,a voturilor,a castigatorilor si publicul ,cu siguranta este dezamagit, pentru ca a fost subestimat,…pacat!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free