Castigatoarea concursului “Ghiceste castigatorii MPFM” se numeste Alina


congratulation

In urma concursului organizat in parteneriat cu site-ul www.lady-shoes.ro, am desemnat castigatoarea. Aceasta se numeste Alina si a dat primul raspuns corect la intrebarea: “Care concurenti credeti ca vor ocupa primele trei locuri in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?”. Raspunsul ei se afla la comentariul nr. 42.

Premiul castigat este o pereche de pantofi, la alegere, de pe site-ul www.lady-shoes.ro.

Alina va fi contactata pentru a ne da informatiile necesare intrarii in posesia premiului.

Felicitari castigatoarei!

6 comentarii la “Castigatoarea concursului “Ghiceste castigatorii MPFM” se numeste Alina”

  1. 6
    otilia/magda Says:

    Alina,ce frumos videoclip!!! Felicitari Alina,esti o fata foarte buna! Felicitari! Te pup!

  2. 5
    alina Says:

    Multumesc pt premiu :) Monica,Otilia,Violeta,multumesc pt cuvintele frumoase :* Nu va pot descrie in cuvinte cat de fericita am fost cand am auzit-o pe Mirela spunand :”MAMA COMPETIEIEI – DNA MARIOARA,MIREASA COMPETITIEI-EDINA”!Mi s-a indeplinit dorinta,s-au meritat toate mesajele mele de sustinere si toate voturile pt Adi si pt Edina!M-am atasat f mult de Adi si de Edina,chiar daca i-am cunoscut doar prin intermediul tv-ului.Dintre toti concurentii care au participat vreodata la npm sau mpfm,Adi si Edina sunt preferatii mei.Mi-a placut f mult si Elena de la npm5,dar ca pereche,Adi si Edina sunt nr 1 pt mine.Acum,dupa ce s-a terminat cu bine,o sa plec si eu,in sfarsit,in vacanta :P Anul acesta,mi-am programat chiar si vacanta in functie de mpfm :P Ne citim la sezonul urmator,va pup :) Va invit sa vizitati canalul meu de youtube.L-am facut special pt a-mi exprima admiratia si sustinerea pt acesti 2 oameni minunati.Am 10 videoclipuri frumoase cu ei,cu materiale din emisiuni,poze si melodii de dragoste.Sper sa va placa :) http://www.youtube.com/user/AdrianEdina

  3. 4
    DANIELA Says:

    Monica si Ionut va doresc fericire si sanatate si asteptam sa vina si un bebelus.Alexandra stiu ca tu ai vrut sa te mariti cand ai zis daca puteti sa va schimbati parerea,Dragos mi-am dat seama ca nu te iubeste si nu vrea sa va casatoriti.Andrada te iubesc!Adrian si Edina nu imi placeti deloc ati vacut cuplu numai pt bani.

  4. 3
    Violeta Says:

    Alina, felicitari pentru intuitie si pentru toata daruirea ta in sustinerea preferatilor tai! Esti si tu la randul tau pe podium si iti urez sa te bucuri de acest premiu si de cate ori vei purta aceste minunate creatii sa te gandesti si la noi, cele mai putin norocoase, dar nu invidioase!

  5. 2
    otilia/magda Says:

    Alina felicitari pentru premiu! Il meriti!pup!

  6. 1
    Monica Pitesti Says:

    Felicitari Alina ! S-a meritat pentru tot efortul, tot sufletul depus de tine in sustinerea premiantilor. Imi amintesc cat de fericita erai cand Mirela iti citea mesajele ! Felicitari !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free