Gabriela Cristea, fosta prezentatoare Nora pentru mama, a fost concediata de la Kanal D printr-un sms


gabriela cristea toader

Gabriela Cristea, vedeta Kanal D si fosta prezentatoare Nora pentru mama, a aflat într-un mod de-a dreptul uluitor că a fost concediată de la postul tv la care lucra. Vedeta se afla în concediu, când a primit un sms cu vestea.

“Colaborarea mea cu Kanal D s-a încheiat! După mai bine de 5 ani in care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS ca prefera in locul meu pe cineva mai ieftin. Aşadar vacanţa mea continua pentru ca nu mi-am făcut nici un plan pentru toamna asta, întrucât nu au avut bunul simt sa mă anunte din timp de intentiile lor. Le multumesc tuturor telespectatorilor pentru momentele petrecute împreuna!”, a scris Gabi Cristea Toader pe contul personal de Facebook.

Vedeta tv a primit uluitoarea veste în timpul vacanţei, ea aflându-se acum în Malta, împreună cu soţul ei.

Sursa: libertatea.ro

21 comentarii la “Gabriela Cristea, fosta prezentatoare Nora pentru mama, a fost concediata de la Kanal D printr-un sms”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    liliana Says:

    cei de la kanal d nu au stiut niciodata sa pretuiasca valorile mult succes te pup gabriela

  2. 19
    radu Says:

    nu pot sa cred ca gabi c a plecat era lumina de la kanal d nu ca vaida care nu stie sa vb cu concurenti gi avea farmecul ei toata lumea o iubea sincer prefer mai mult npm decat mpfm faceti si voi un sondaj si aduceti inapoi npm
    sezonul 6 nu mpfm care e defapt npm
    o vrem pe gabi ea face un show de nota 100 nu ca alti …..eu unu personal nu am nimc cu vaida doar ca nu-i sta bn ca modelator…ci doar la o persoana penume…Gabriela Cristea Toader :x :x

  3. 18
    Rica Says:

    Ce fel de barbat esti tu Costica, moldovean de Botosani ? Vorbesti urat lui yoyo o bucuresteanca, care tine cu Adrian moldovean de al tau. De ce moldovenii nu sinteti uniti intre voi?

  4. 17
    yoyo Says:

    Dar ce ar fi sa fie inceputul sfarsitului pentru vaida,a fost cea mai urata si enervanta emisiune si ajutata de tupeul moderatoarei.Eu am inceput sa urmaresc em. npm butonand am gasit pe ecran o femeie cu o frumusete rapitoare si asa am devenit fanul acestei emisiunii,o vrem pe Gabriela C. innapoi,vaida a coborat standardul cu felul ei de mahalagioaica cu felul ei taranesc si mai ales cu lipsa de profesionalism …faceti si voi un sondaj si va veti lamuri singuri ce vrem noi fanii!!nu o plang eu pe Gabi C. se vor bate tv pe ea!Vaida…ai transformat emisiunea mpfm intr-un chici,sa nu uiti cand pleaca Adrian sa il cauti la oua,ca vad ca ii pomenesti numele si cand vorbesti cu alti concurenti…de parca ai fi sora mai mare a buzucai budi

  5. 16
    aiana Says:

    Voi , cei care doriti o revenire a Gabrielei Cristea ca moderatoare a mfm , nu va faceti sperante in desert ! aceasta doamna are atata demnitate sa nu coboare la nivelul mahalagismului de la Antene !

  6. 15
    Nainy Says:

    getuto, n-ar fi mai bine sa prezinti tu emisiunea? Hai, te rog… gandeste-te si anunta-ne!!!

  7. 14
    Ramona Says:

    Gabriela Cristea te asteptam la Mireasa pentru fiul meu in locul Mirelei!

  8. 13
    geta Says:

    nu ne place cum prezinta gabriela.sa ramana mirela.

  9. 12
    Nainy Says:

    Revin, daca fetitei, frumoasa foc de mica, intamplandu-i-se ceva grav si apeland la mama pentru a fi salvata, aceasta n-a reactionat in niciun fel, din contra a acuzat-o tot pe ea… V-ati gandit vreodata ca numai ceva de o gravitate exceptionala poate starni atat de multa revolta in sufletul unui copil, incat acesta sa nu-si mai poata dori familia nici macar pe patul de moarte al vreunui membru al acesteia? Nu sunt de acord cu masurile radicale, dar stiu eu ce-a fost acolo ca sa ma pot pronunta? Dupa felul demn in care s-a comportat de-a lungul a 6 ani cat am urmarit-o pe Gabi Cristea, chiar daca sunt mama si m-ar durea daca mi s-ar intampla ce i s-a intamplat mamei ei, inclin sa cred ca sufletul ei de copil a fost zdrobit de comportamentul membrilor familiei.

  10. 11
    otilia/magda Says:

    Gabi Cristea,vino la MPFM, esti mult mai buna decat Mirela!

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free