“Ciudata transformare” – poezie pamflet


invitatii-nunta

Monica (Pitesti) ne-a trimis urmatoarea poezie intitulata CIUDATA TRANSFORMARE. Totul este un pamflet  si trebuie tratat ca atare.

Doamne, mult m-am transformat
De cand in CASA-am intrat !!!
Eram fetita sfioasa,
Respectuoasa si mieroasa,
Subtirica, harnicuta,
Blandaaa, ca o pisicuta !

Dragostea, ce-am cautat
M-a pocnit din prima-n cap !
Si baiatul de la … mare,
Ma iubea nespus de tare !!!
Mi-a parut .. copilaros,
Si… spatele i-am intors !
Iar privirea mea cea “dulce”
Spre, altul a inceput s-apuce…
Un baiat, psiho…, coleric
Care nu m-a vrut nici pic !!!

Dumnezeu, nu a dormit
Si uite c-am intalnit,
Un baiat brunet, cu muschi,
Cu tata, mama si unchi
Denumit de al meu tata
“Maidanez” si acum iata,
Sunt cea mai iubita fata !!!

Dragostea mea pentru el,
M-a transformat multicel,
Am devenit posesiva,
Lumea-mi spune ca-s…naiva !!!
Zice ca-s rautacioasa,
Ca nu-mi chem soacra la masa !
Ia, spuneti-mi voi toti mie,
Oare asta nu se stie?
Soacra trebui’ sa gateasca
Nora, doar sta sa priveasca !!!

Doamne, cat m-am transformat
In “haita”, cand am intrat
Acum haita dezmembrata
Iata, unul la altul latra !!!
Sambata, e o finala,
Apoi, pa si mergi la gara,
Am banuti destui se stie
Nunta….. e o poezie !!!

13 comentarii la ““Ciudata transformare” – poezie pamflet”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    ELENA H Says:

    simplu si la obiect, Moni. Am, insa, o remarca, cu permisiunea ta; transformarea Alexandrei nu este ciudata, ci, ea, ca persoana este o ciudata; am spus de mult chestia asta, si pe-aici si pe alte site-uri…a avut de la bun inceput un plan; daca va mai aduceti aminte, in primele luni, cea mai autoritara mama, cea mai populara si cea mai votata era d-na Gina; a acceptat din prima, aproape pe NV, sa faca cuplu cu Victor; ulterior, a crescut in sondaje d-na Gabriela, mai mult prin “batalia” care s-a dat ptr. feciorul ei…nemaifiind atat de votata d-na Gina, brusc, relatia ei cu Victor s-a racit; apoi, fiind o pisicuta, n-a mai avut de facut nimic altceva decat sa stea, sa observe, sa calculeze, intr-un cuvant, sa stea la panda; sa fie Ionut?[ar merge, dar d-na Mariana iesea numai pe locul doi]; sa fie Catalin?[asta e prea istet si ar observa ori el ori ma-sa ]si, incet-incet ajungem la momentul de acum7 luni, cand s-au “intalnit” 2 pers. care-si doreau acelasi lucru: marea finala cu orice pret; si cum puteau ajunge pana acolo decat facand un cuplu, stiindu-se f bine ca pers. din cuplu nu sunt nominalizate; au instigat in permanenta in casa [prin intermediul mamei, prin cuvinte dure la adresa Edinei, cu scopul clar de a nu putea face cuplu, si prin crearea unei aliante, bazate pe prietenii false]…lumea a cazut in plasa si i-a ridicat pe un piedestal; ptr ca Adrian a observat toate acestea si ptr ca d-na Marioara a tot iesit mmama sapt. a inceput razboiul imp. lor…toti din casa, cu exceptia Edinei au cazut in plasa conducatorului de turma, al masculului Alfa, si au pus botul …in cazul Andradei, adevarul este ca a fost “cumparata” cu 5000 ron; acum, cand s-a imbogatit, subit, normal ca nu mai recunoaste; si, ca sa inchei, de cate ori , de multe luni incoace, se discuta un subiect cu implicatii negative asupra cuplului Alex.-Dragos, au loc anumite priviri si mici gesturi, si, la comanda incepe Andrada sa se ia de Adrian si de d-na Marioara, tocmai ptr a se indrepta discutia spre alte subiecte; ceea ce ma surprinde[si nu numai pe mine] este faptul ca prezentatoarea intra imediat in “hora” lor si le face jocul…de ce?

  2. 12
    -flori Says:

    Sonia tu o pupi in c*r,eu am spus direct ce aveam de spus.

  3. 11
    Monica (Pitesti) Says:

    Buna dimineata si multumiri tuturor, celor care ati comentat aici.
    Inclusiv tie -flory. Inteleg, esti fana mea, citesti comentezi, iti multumesc !
    Pana la copil, insa !!! Nu uita, e o lege in vigoare, el este minor si nu-i vedeta!!! Ti-a ascultat sfatul cand ai fost “nea Gogu” si nu a mai postat. Esti multumita?!!!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free