Andrada: “Andreea este o actrita de succes!”


andrada-vs-andreea-mpfm

Intre Andreea si Andrada a avut loc un conflict foarte puternic. Totul a pornit de la o intrebarea pe care Andreea a adresat-o doamnei Marioara la Finala saptamanii trecute, si anume: “De ce sunteti asa suparata, parca a murit cineva?”. Acest lucru a determinat-o pe Andrada sa traga o concluzie, care a iscat urmari nebanuite. Concluzia Andradei a fost ca doamna Marioara ar fi fost suparata pe faptul ca ea a castigat saptamana trecuta cei 20.000 lei pusi in joc.

Andreea a fost deranjata de faptul ca Andrada a inclus-o in disputa cu doamna Marioara si Adrian, si de aici au pornit cuvintele dure si amenintarile. Disputa intre cele doua concurente a continuat si pe pauza de publicitate, unde Andreea si-a iesit din fire si a amenintat-o pe Andrada, spunandu-i “Inceteaza odata ca vin la tine si te dau cu capul de toti peretii!”. Dupa aceasta amenintare, Andrada si-a iesit si ea din fire si a intrebat-o pe Andreea: “Pentru ce…pentru cadourile primite de la sustinatorii doamnei Marioara?”.

In urma acestei dispute, Adrian a sustinut ca i se pare fireasca atitudinea Andreei. In schimb, Andrada considera ca Andreea s-a folosit de Adrian pentru a ajunge in Marea Finala.

In discutia de astazi din emisiune Andrada a afirmat faptul ca “Andreea are gesturi care lasa mult de dorit!”, in timp ce Andreea a incercat sa se detaseze de aceasta discutie vorbind cat mai putin “Cu tot respectul, as vrea sa ma abtin!”.

Andrada considera ca Andreea se preface foarte mult, de aceea a si afirmat la un moment dat “Andreea este o actrita de succes!”.

Cine credeti ca a avut dreptate in conflictul dintre cele doua concurente?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Andrada: “Andreea este o actrita de succes!””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    Nuty Says:

    Da, ambele sunt sustinute si criticate de noi, e normal,un lucru e clar nu se compara sub nici o forma una cu alta Andreea e mult deasupra Andradei din toate punctele de vedere, e mai frumoasa, e finuta,e educata,a jignit foarte putin, pe cand Andrada….mahalaua/n gura ei si/n capul ei….ce i/a facut Andreei in finala, cum tratat/o, a sictirit/o, pur si simplu a calcat/o in picioare, Andreea nu cred ca se astepta, a ramas socata si nici nu a fost lasata sa vorbeasca pentru ca Mirela nu era pe/acolo, ca de obicei….Andrada dirija totul…..cum s/a obisnuit.

  2. 11
    nina Says:

    Foarte urît ce a făcut Andrada, cu Andreia dar şi cu Adrian anterior, oare cînd va ieşi şi va vedea pe internet o v-a ajunge la suflet de răutatea care a lăsat-o în urma ei? O mahalagioaică care s-a băgat peste toţi în casă şi întotdeauna cînd nu avea treabă, chiar nici nu avea atribuţie. Sper să fie eliminată în finală dacă atunci se fac eliminări. Doamne fereşte de aşa om, mai ales domnişoară, care se dă dorită de măritiş. Cine oare ar lua-o, cine ar vrea-o alături, doar poate vre unul care nu a mai văzut femei, sau vre-un moş surd de 50-60 ani. Prezenţa ei în emisiune a lăsat un gust amar-amar şi impresie de needucată.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free