Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii!


Alexandra-mireasa-sapt

In Semifinala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 18 august 2012, Alexandra a fost desemnata Mireasa Saptamanii cu un procent de 30,31% din voturile celor de acasa. Ea a pus in joc 1000 de lei pentru ca un baiat sa iasa din competitie in aceasta seara.

Pe locul al doilea in preferintele celor de acasa s-a situat Andrada, care a obtinut 27,8% din voturi si care nu a dorit sa puna in joc niciun ban, in schimb si-a exprimat dorinta ca Andreea sa iasa din competitie.

Monica si-a pus in joc toti banii (2500 lei) pentru ca un baiat impreuna cu mama lui sa iasa din competitie.

Pe ultimele doua locuri a fost Edina cu 24% din voturi si Andreea, cu doar 11,7% . Aceasta din urma a pus in joc 1500 lei pentru ca un baiat insotit de mama lui sa fie eliminat in aceasta seara.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste concurentele protejate de catre cei de acasa?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Alexandra a iesit Mireasa Saptamanii!”

  1. 10
    nerghes Says:

    Astazi i-a cam pierit rinjetul Alexandrei nu mai e atit de fericita ca simbata …oare de ce ..Gabi te-a dat de gol Gabi nu te agreaza si nu o sa fii la sufletul ei ca cealalta nora

  2. 9
    ana ciurdea Says:

    sunteti superbi ale si dragos

  3. 8
    Nuty Says:

    A devenit obraznica si o impertinenta, normal,s/a aliat cu mahalagioaica si acum e pe placul lui Draguselu care a declarat vizavi de Andrada, ca este de acord cu absolut tot ce zice si ce face…….mai sa fie..!

  4. 7
    Monica (Pitesti) Says:

    Alexandra, Alexandra../ Ti-am raspuns mai inainte/ Pareai o fata cuminte/Dar prin “scenele de amor”/ M-ai pus pe ganduri, usor…!!!/
    Draga mea, pe viitor/ Rautatea din ochisori/ Da-o incolo mai departe/ De fericire s-ai parte !

  5. 6
    intransigentul Says:

    STA FUTUL LUI ANDRADA A LUAT TOATE MASURILE PENTRU CA GASCA MEDIOCRA SA TREACA SI ACEASTA ETAPA. SI A LOVIT UNDE ERA CEL MAI TARE. SCADEREA NUMARULUI CELOR CARE SE ALINIASE LA PRINCIPII SI BUN SIMT ADICA ANDREIA CARE ERA SI FEBLETEA DOMNULUI COSTEL CARE AVEA SI SUSTINATORI PROPRII .CREAREA CULOARULUI PENTRU FINALA A GASTII . TOTUS NU ESTE CLAR NICI CU IONUT SI MONICA DACA FAC NUNTA AICI CA DACA NU FACE DRAGOS CUM SA FACA IONUT.CRED CA VOR FI DOUA MIRESE ANDRADA SI ALEXANDRA PARASUTATE.

  6. 5
    Tilda Says:

    Rade ca proasta in targ ,intr-una, numai sa nu ramane asa….cu zambetul , ca se amorteste gurita , si ochisorii asa micute plin cu rautate.La inceput ce fata cuminte a putut sa fie???Dar ,na,nu a mai putut juca teatru pana la infinit, cu zambetul ei dulce si vocea ei de papusa. Sigur,stim …Adrian este de vina! Ptiu-ptiu e ca si soacra sa. Nu se mai vede nici o diferenta de clasa. ba mai mult! cate odata mie mi se para ca Dragoselu e mai intelept de cat ea cu facultatea ei cu tot.

  7. 4
    viorica Says:

    Dna.Mirela aceasta naiva de fata a fost lasata de toti baietii,iar daca a vazut ca nu tine cu nimeni s-a legat de amaratul de dragos,care este un pierde vara,atata stie sa se tatueze,dar so faca si pe masa cu creon pe gura

  8. 3
    bianca Says:

    rusine doamnei marioara care a nominalizat.o pe alexandra spre eliminare desi stia ca formeaza un cuplu.adrian si mama lui sunt niste prefacuti

  9. 2
    bianca Says:

    bravo alexandra ! esti o fata frumoasa,inteligenta,educata mai educata decat domnisoara andreea care se dadea ata de manierata .felicitari tie si lui dragos,sunteti un cuplu foarte frumos si votat de lume.rusine celor care zic ca sunteti un cuplu de complezenta.mereu va urmaresc si votez .sper sa ramaneti impreuna si la urmatoarea editie sa va vedem in platou la fel de frumosi ca in prezent!felicitari si monicai si ionut!

  10. 1
    otilia/magda Says:

    Joiano,urato,reao,dusmnoaso,puturoaso,naivo…ai numai ”calitati bune”…nu meriti niciodata sa fii mireasa saptamanii si nici maidaneza ,mama saptamanii!Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul uitandu-ma la voi!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free