“La multi ani Adrian!!!” – poezie


la-multi-ani-adrian

Kmy Cami ne-a trimis urmatoarea poezie intitulata “LA MULTI ANI ADRIAN !!!”, cu ocazia zilei de nastere care a avut loc pe 12 august.

A mai trecut un an…
Sa notezi cu pixu’ !
Bre , nea Adrian
Ai schimbat prefixu’ !

Nu esti chiar un~Nene~ …
Mult nu mai e…inca
Esti tinerel , o vreme…
Distreaza-te la “munca” ;)

Tu esti chiar norocos !
Ai castigat la casting…
Dar esti si cam nervos …
Insa faci mare “rating” …

Ai castigat excursii…
Fanii sa-ti traiasca!
Mai provoci repulsii…
Dar te doare-n basca ! ;)

Nu esti nici perfect !
Esti ori prea direct …
Nu esti nici corect !
Uneori suspect…

Si …ca toti din casa
Vrei si tu multi bani …
Si tie iti pasa !
Hai, bre, LA MULTI ANI !!!

6 comentarii la ““La multi ani Adrian!!!” – poezie”

  1. 6
    otilia/magda Says:

    Magda,imi pare rau ca porti acelasi nume ca al meu! Du-te draga,la grajd,ca vorbesti numai de boi! Bou e cel ce te-a crescut!Nu a stiut sa te educe! hai,valea,ca vine apa!

  2. 5
    Florina-Braila Says:

    Parerea mea este ca daca nu se casatoreste nimeni in casa, premiul cel mare nu-l merita nici un concurent si exista suspiciunea ca aceste cupluri au fost create doar din complezenta prin holuri si debarale ( cata dreptate a avut si are Adrian ) asa ca in aceste conditii nici un concurent nu e mai breaz decat altul si trebuie sa se alinieze la start in linie dreapta fiecare,luptand fiecare pt propria-i persoana si nu la pachet de cuplu ! Daca cei ce formeaza cupluri doresc sa se mai cunoasca si in particular, consider ca acest lucru este valabil si pt cei ce nu au cuplu…se vor cunoaste si poate se vor imperechea incrucisat…nu stii ce le poate oferi ziua de maine…Premiul, ca si in cazul unei olimpiade, nu-l merita decat cei ce si-au atins scopul emisiunii : casatoria ! in rest toti ceilalti indiferent de motivele inventate ca scuze, trebuiesc felicitati pt participare si la gara !!!…altfel nu stiu de unde vine titlul acestei emisiuni Schimbati-i titlul in Matrimoniale cu sanse pt eventuale cupluri de maine sau de poimaine… Astept cu nerabdare marea finala si sper ca macar Monica si Ionut sa se casatoreasca in casa,iar daca nu vad nici o nunta, atunci cu siguranta ca nu ma voi mai uita la sezonul urmator !

  3. 4
    Florina-Braila Says:

    Ma bucur ca a fost eliminat Marian pe care-l votasem si data trecuta ca sa plece acasa (mi-ar fi placut sa fi ramas Imre in casa ) si bine ca i-a sosit timpul sa paraseasca corabia Nu-mi placea nici de mama lui care parca-i picata din stele….Cred ca ambii au ceva probleme cu scufita ! In rest la baieti imi place Adrian, Dragos ( ma bucur ca i-a lasat usa intre-deschisa tatal Alexandrei ,om serios dintr-o bucata ) Ionut si in ultimul rand Octavian La mame,preferate in aceasta ordine sunt d.na Marioara, d.na Lena, d.na Niculina si aproape deloc cam pe aceeasi pozitie cu gustul pt Edina, d.na Gabriela care-i rea, invidioasa si inculta !

  4. 3
    Florina-Braila Says:

    La rubrica baieti favoriti, am votat Adrian,iar la fete favorite, am votat Andreea ! Fetele-mi plac toate aproape la fel de mult, cu exceptia Edinei pe care nu o suport deloc !

  5. 2
    intransigentul Says:

    FRUMOS ,IMPARTIALA REALISTA.

  6. 1
    Rica Says:

    Mai cu intepaturi cu una cu alta dar pana la urma urarea conteaza.La multi ani Adrian si tie Cami.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free