Parerea lui Vlad NPM4 despre Edina!


vlad npm 4 si edina

De curand, i-am furat lui Vlad, fostul concurent de la Nora pentru mama 4, o parere sincera despre Edina, actuala concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, pe care a avut placerea sa o cunoasca mai bine in Caravana.

Vlad a marturisit: “Pai pot spune ca am cunoscut o tanara domnisoara pe litoral. Foarte draguta, nebunatica, de treaba…. ce era tot timpul cu zambetul pe buze. Mi-a facut placere compania ei in ziua de duminica in Mamaia. Nu m-am uitat la emisiune si am cunoscut-o exact asa cum era ea in ziua aceea. A fost ca o scolarita in preajma mea. Nu sunt batran, dar alaturi de ea pot spune ca m-am simtit ca un copil de 12 ani. Nu e nimic rau in asta, mi-a adus un zambet pe buze. Am perceput relatia dintre noi doi ca si una amicala. Nu as putea spune ca prevad ceva mai mult. Nici macar nu stiu daca sunt pregatit sa incep o relatie noua… cu ea sau oricine altcineva. Dar sa nu spui niciodata, niciodata. Oricum prefer sa las timpul sa treaca pentru a vindeca unele mici rani ce au ramas in sufletul meu. Edina, Edina, Edina…. Eu cred ca este o tinara domnisoara ce nu a gasit persoana potrivita pentru a ii scoate calitatile in evidenta. Pare o persoana dulce. Sunt mai mult ca sigur ca in momentul in care va iesi din concurs va avea foarte multi pretendenti… iar unul din ei …. ii va pune si inima pe jar. Eu sper sa fie fericita indiferent de persoana ce o are alaturi.”

Dupa zvonul precum ca cei doi ar putea forma un cuplu, parerile negative despre Edina au inceput sa curga neincetat pe site-ul de socializare Facebook, in urma acestora, Vlad a tinut sa-i contrazica pe antifanii acesteia.

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Parerea lui Vlad NPM4 despre Edina!”

  1. 4
    FULGULET Says:

    EDINA ESTE O FATA DOTATA FIZIC SI INTELECTUAL. JUCAUSA, PRIN FIREA EI IESE DIN ANONIMAT. CU EA, NICI UN BARBAT NU S-AR PLICTISI. ESTE MEREU ALTA, BASCA ARTISTA. ADRIAN, AI GRIJA, NU O PIERDE, SI TU ESTI PENTRU EA, ESTE SENSIBILA SI ARE NEVOIE DE PROTECTIE PE CARE AI PUTEA SA I-O DAI. CASATORITI-VA SI NU O SA VA PARA RAU……

  2. 3
    myky Says:

    Da, Vlad, micile rani lasate de iubirea pentru Alina Coltos …. Unde esti Alina, ce faci, baiatul acesta te iubeste !

  3. 2
    merry Says:

    Eu cred ca Edinei ii place sa se joace mai bine zis sa cucereasca si apoi lasa. Dragos nu era pentru ea cred ca ia batut inimioara pentru Alin editia 5 . Vlad poate incerca .

  4. 1
    Monica Says:

    Este pacat! Se arunca cu mult noroi in aceasta fata si eu am citit fel de fel de apelative. Nu sunt de acord. Apelativele, cuvinte jignitoare, calomnioase, o fac sa sufere pe mama ei in primul rand. In urma relatiei nefericita cu Dragos, acestea s-au inmultit mai ales ca “experimentatul” a pus-o intr-o situatie extrem de urata. Barbatilor, care cititi aici, niciodata sa nu procedati asa, precum Dragos. Cu bune, cu rele, o relatie inseamna ceva pentru oricine, ramane in sufletul tau, vrei sau nu, acolo intr-un coltisor. Milioane de femei, trec prin astfel de situatii. NU MAI ARUNCATI CU PIATRA !

    Vladut, un sfat! Edina nu este pentru tine. Si sfatul, nu-i aiurea !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free