Un clip dedicat doamnei Marioara


marioara

Fabiana Alexandru ne-a trimis urmatorul clip dedicat concurentei Mireasa pentru fiul meu, doamna Marioara, mama lui Adrian.

10 comentarii la “Un clip dedicat doamnei Marioara”

  1. 10
    merry Says:

    Bravo Fabiana, bravo, acest clip este ceva superDaniela rostesti cuvinte grele sa nu treci prin cea trecut marioara si alte mame sa vezi ce bucurie emani in jur” nu stii ce vorbesti, da zambetul Marioarei era amar , avea si sageti in priviri astea vin de la necazuri.

  2. 9
    daniela Says:

    cea mai periculoasa femeie are un zambet de vipera astea sunt cele mai ale naibi femei nu stii niciodata ce se ascunde in spatele zambetului ei

  3. 8
    anonim Says:

    MARIOARA multa bafta in continuare,te vrem in finala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 7
    Vasilica Says:

    Fereasca bunul Dumnezeu de o asemenea femeie..!Comportamentul si educatia feciorului spun totul…..mila nu trebuie transformata in admiratie..!

  5. 6
    eleonora Says:

    felicitari,foarte frumos

  6. 5
    Nainy Says:

    Fabiana, ti-am urmarit clipul cu lacrimi in ochi si cu o emotie incredibila!. Mi-a placut tot, am fost fascinata de tot, de absolut tot, iar cand am vazut acel camp plin cu maci in care o mamica cu fetita ei de-abia se vedeau, parca ma duceam cu ani in urma si-mi imaginam un tablou asemanator, protagonistele fiind altele: d-na Marioara si fetita ei!
    Felicitari, Fabiana, iar pentru emotia transmisa de acest clip, iti multumesc!

  7. 4
    doinitza Says:

    Fabiana Alexandru m-ai uns pe suflet cu acest cli si aceasta melodie . Mai astepam si altele .

  8. 3
    nerghes Says:

    foarte frumos clipul .felicitari fabiana si doamnei marioara un la multi ani anticipat si sa fie sanatoasa sa -si poata vedea copilul la casa lui //////pe care o are////// alaturi de o sotie si unul sau de ce nu doi copii.sanatate si numai urari de bine

  9. 2
    Tilda Says:

    E un clip ffffffff,frumos!! Felicitari celor care au facut si pupici Fabianei ca ne-a trimis.Cei DOI ,dna Marioara si Adrian sunt oameni valorosi,sunt OAMENI!!!! Mai gresesc si ei( RAR!!!!!),nu e de mirare.
    Noi o intelegem , mai mult suntem mandri de ei!!!! In comparatie cu restul concurentilor ei au ramas OAMENI.
    Au fost PUTERNICI si inca SUNT!!!!!
    Cea mai buna,intelegatoare,iertatoare,blanda,modesta,cu bun simt,prietenoasa,activa MAMA din casa.Este O DOAMNA adevarata!!!!!!

  10. 1
    Monica Says:

    Fabiana Alexandru, felicitari pentru gestul tau, acum in preajma sarbatorii de Sfanta Marie ! Te astept cu versuri, compui foarte frumos, eu am “imbatranit” si trebuie sa “ma pensionez” de pe acest site !!! Felicitari si sanatate !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free