“Experimentatul” – versuri satirice


expert

Monica (Pitesti) ne-a trimis urmatoarea poezie intitulata “Experimentatul”. Totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Bate vant dinspre Ocnita
Suparata e mandruta
Ce-am stat cu ea vreo trei ani
Si acum, nu-mi face doi bani !

M-ai tinut mandro de tara,
Cum ai putut tu mai bine,
Mancare, s*x si curat,
De-aia am ajuns barbat.

Trei ani cand s-au implinit,
Alte ganduri mi-au venit,
Devenind experimentat,
Eu ..alte ..alte am (”tratat”) experimentat

Sunt mascul feroce eu
Sa fereasca Dumnezeu
Sa-mi incapa una-n mana
Aschie..peste-o saptamana !!!

Ma visez actor si doctor
Pana atunci, un infractor
Ma intreaba prin mesaje:
Scoala cand o termini “Tase” ?!

“Dotarea” mea nu stie carte
Cu ea, eu fac minuni mai frate
De ce credeti ca ma cauta
Unchiul Anilkai din Italia ?!

La anii mei cei multi acum
In experimentari pe drum,
Stiu muuult, dar mai mult
Nu vreau spiritele s-ascut !!!

Si bietul Oane ma intreaba
”Seara, pe soptite, rusinos:
Virgin eu sunt, ea e cam snoaba
Cum rezolvam aceasta treaba?”

Lasa, lasa, lasa asa
Imi voi da eu cu parerea
Deocamdata-s ocupat,
Am un premiu de ..luat !!!

3 comentarii la ““Experimentatul” – versuri satirice”

  1. 3
    Nainy Says:

    Sa inteleg ca pleci si n-o sa ne mai intalnim, virtual? La imaginatia pe care o am m-am mai gandit, cand ai mai spus ca pleci in Zambia, ca incepand cu urmatorul sezon vrei sa postezi sub alta “identitate”, dar dupa aceea tot eu m-am linistit, in sensul ca n-ai putea sa faci asa ceva deoarece imediat ne-am prinde, noi, prietenele si admiratoarele tale. Oricum, in orice colt al lumii ai fi, ANTENA 1 se prinde, cu ceva costuri, dar se prinde, asa ca sa nu auzim nicio scuza! In speranta ca “seful” poate pleca Dumnezeului si singur, doar nu este misionar sa te ia si pe tine, astept sa ne anunti ca ramai acasa sau ca acolo unde mergi ai aceleasi posibilitati de a lua legatura cu prietenele tale care te iubesc, la fel ca si in tara. Lasa, mai vorbim noi, Aristito!. Raisa te pupa, nu la pupa, doar nu suntem la bordul vreunui vas apartinatior, candva, falnic armiei romane!

  2. 2
    Monica Says:

    Iti multumesc Raisa si mie imi place sa-ti citesc comentariile postate.
    Fa-ti timp pentru toate si scrie o fraza. Atentie: activitatea mea nu este pe termen lung. Pupici !

  3. 1
    Nainy Says:

    Moni, vad ca ti-ai reluat “activitatea” si ma bucur ca am si eu o ferestruica sa te citesc. Prea mult n-am ce comenta intrucat tu ai exprimat, cum o faci de fiecare data, tot ceea ce gandim si noi referitor la acest baietel de cartier care mai nou, dupa ce ca are atatea bube-n cap (golan este, certaret este, semianalfabet este, obraznic este etc), acum mai sufera si de… sa fie oare boala de care suferea Carol al II-lea? Cam cei ce sufera de acea boala au un asemenea apetit de…, ma rog, 80, 90%, sa fie la ei acolo! Ei… dac-ar fi avut acea boala niciune, inclusiv Mirela, nu i-ar fi scapat sau poate ca ar fi stat numai asa… dar s-ar fi observat, ce naiba!
    Crede-ma ca am inceput acest “magistral” comentariu la ora 8:20 si l-am finalizat de-abia acum; mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?. Daca n-as avea atatea pe cap mi-ar placea sa disec tot ce scrii, sa comentez de-a fir a par, dar timpul, mai bine-zis lipsa lui, ma impiedica si imi pare teribil de rau!. Acesta este si motivul pentru care nu-ti comentez toate pamfletele, nu pot tine pasul, mie-mi place sa comentez nu sa arunc un “superb, felicitari, bravo”, ce simplu ar fi daca-as putea!. Te pup, pa!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free