“Cuplu autentic” – poezie pamflet


marriage-couple-cartoon

Monica (Pitesti) ne-a trimis urmatorea poezie intitulata “Cuplu autentic”. Totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Draga doamna psiholog
Dumneavoastra ati pus zalog
Ca suntem un cuplu tare
Autentic, asa pare !!!

Draga doamna psiholog,
Cand ne-am plans de Adrian
Ca e mare mitocan
Si ca urmareste in van
Pe iubita-mi ciocolata
Mi-ati spus, “las-o draga balta”
Nu-l baga acum in seama
Iubita ta-i, mare doamna !!!

Draga doamna psiholog
Ne-ati ridicat multisor
Si ne-ati dat mult ajutor,
Uite acuma un navleg
A sunat la telefon
Parca m-a ars c-un baston !

El imi spune maidanez
Despre mine ce sa crez?
Sunt baiat destept, frumos
Intorc fetele pe dos
Lumea inca nu ma stie
Decat fostele “socrite”
Ca le-am facut bascalie
La cele 50 fetite !!!

Nenea de la telefon
Ce se vrea a fi un domn
Va garantez: in direct
Sa nu-mi mai ziceti poet
Daca el va mai intra
Este fix problema mea.

Psihologul ii raspunde:

Mai baiete cuplul tau
Autentic, nu e zau
Eu am vrut sa te ridic
Si sa te ajut un pic,
Candva eu ti-am spus copile
Ca fetita nu-i de tine
Va despart anii de scoala
Si chiar de spui: ”ce scofala”
Cocoselule batos
Mi-e ca te tarasti pe jos !!!
Dar de vrei premiul cel mare
Atunci la ……. victimizare !
La mine, nu mai apela
Nu sunt de acord cu asa ceva !!!

3 comentarii la ““Cuplu autentic” – poezie pamflet”

  1. 3
    intransigentul Says:

    SI PAMFLETUL SI COMENTARIUL SUPER. DAR VA ROG SA FAC TI CEVA SI PENTRU EMISIUNEA CAND A VENIT DOMNUL GHEORGHE PENTRU CA MA UNS LA SUFLET CU PREZENTA CU ATITUDINEA SI RASPUNSURILE CLARE SI PLINE DE LOGICA INCHIZANDU LE GURILE GABRIELEI SI DRAGOSELULUI CARE AU ARATAT DE A LUNGUL EMISIUNII MULTA TRANSPARENTA SI MULTE MULTE PERLE.

  2. 2
    doinitza Says:

    Monica sper ca aceasta psiholoaga care a incurajat acest cuplu pe ultima suta de metrii ( eu cred ca nici ea nu credea in acest cuplu , dar ce sa zica ) sa citeasca aceasta poezie ptr. ca este super si li se potriveste celor 2 .

  3. 1
    Nainy Says:

    Psih/oloaga asta penibila care este chemata din cand in cand sa dea verdicte, numai ea a incurajat acest cuplu declarandu-l compatibil, desemnand-o pe ea femeia care sta langa barbatul iubit si care prin discretia ei ii creeaza confortul de care are nevoie sa avanseze (in ce parte!!! numai psih/oloaga stie, numai ea a vazut in el o viitoare capacitate intelectuala), chiar daca a facut-o pentru incurajare si pentru convingerea/prostirea nehotaratilor de a-i vota pe cei doi chistocari si a-i ajuta sa castige marele premiu. Cand treaba era aproape aranjata, cand masluira voturilor era deja un fapt, hop ca apare acest nea Gheorghe, tatal Alexandrei, si sa vezi dracie… nu-l vrea pe maidanez si pace, iar de “doamna de companie”, “cu ce-o fi facut ea pe-acolo” nici sa nu auda.
    Acum dau sa se desparta, sunt nehotarati, dragostea nu-i lasa, ea se afla intre ciocan si nicovala, ciocanul (proportia de 85% il recomanda) este Dragos, nicovala (ce l-ar mai pisa el cu ceva pana l-ar mutila!) fiind tatal
    Alexandrei. Suferinta iubitei il “distruge” pe iubit si neputand s-o vada suferind, prefera sa se sacrifice si sa se desparta chiar daca durerea il distruge. Aici psih/oloaga a avut dreptate, asa se comporta un cuplu autentic, marca Mireasa pentru fiul meu, joaca teatru, plange, se autocompatimeste si totul pentru sensibilizarea telespectatorilor, care, empatizand cu iubirea lor nefericita, vor da buzna la SMS-uri, vor incinge liniile si voturile vor curge “cacalau, Maria Ta!”, iar ei, cu riscul de a nu mai avea relatii cu familiile, imbarbatati de fani si, mai ales de marele premiu, in final vor ceda si se vor casatori pentru binele nostru, al tuturor!

    Super, Moni, te pup!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free