Veronica NPM4, o Marilyn Monroe a zilelor noastre?


veronica-npm4-marilyn-monroe

Ieri s-au implinit 50 de ani de la moartea faimoasei actrite, dive pop si sex simbol al secolului al XX-lea, Marilyn Monroe. Desi circumstantele misterioase ale mortii ei au fost subiectul multor speculatii, acestea nu au reusit totusi sa-i stirbeasca reputatia de cea mai legendara figura publica a tuturor timpurilor.

Pentru a nu trece cu vederea acest eveniment, m-am gandit sa va aduc aminte de fosta concurenta de la Nora pentru mama 4, Veronica, pe care am denumit-o Marilyn Monroe a zilelor noastre, datorita asemanarii izbitoare intre cele doua.

Intr-un fel sau altul, Veronica a incercat sa copieze macar un pic din stilul abordat de faimoasa actrita, atat la culoarea parului, cat si la atitudine. Daca va aduceti aminte, chiar in competitia Nora pentru mama, Veronica a purtat o rochita in stilul Marilyn Monroe si a abordat o coafura aseamantoare.

O persoana sexy, atractiva si cu simtul umorului, Veronica este mereu o prezenta placuta si plina de viata, la fel cum era odinioara si celebrul star de cinema.

Ce ziceti de asemanarea dintre cele doua?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Veronica NPM4, o Marilyn Monroe a zilelor noastre?”

  1. 7
    Silvia Says:

    Da intradevår ai dreptate ! Seamånå izbitor de mult ! Dacå nu cunva mai frumoaså ca cea originalå!Si eu må intreb ce o mai fi fåcind Veronica ? Mi-a plåcut f.mult.Trebuie så recunoastem cå sezonul acela unde a concurat Veronica a fost mult mai frumos.

  2. 6
    mary Says:

    Da in acea editie Veronica era cea mai desteapta fata.Dar si cea mai frumoasa.

  3. 5
    FULGULET Says:

    VERONICA, O FATA FOC DE DESTEAPTA SI SPONTANA. MI-A PLACUT MULT DE EA, A DAT CULOARE EMISIUNII NPM 4. MULTA SANATATE SI BUCURII, VERONICA, ORIUNDE AI FI.

  4. 4
    Geo Says:

    Frumoasa, dar nesuferita… La inceput mi-a placut mult de ea, dar dup-aia s-a dovedit a fi tzatza… Facea ca toate alea pe acolo…. M-am bucurat cand a plecat……

  5. 3
    MIREY Says:

    M-as bucura sa aflu noutati despre Veronica npm4.Am indragit-o mult.

  6. 2
    ana Says:

    la inceput nu mi-a placut de ea dar spre sfarsitul editiei la care a participat kiar am indragit-o
    da este inteligenta si frumoasa ,mi se pare ca s-a casatorit , nu :?:

  7. 1
    Tilda Says:

    O fata foarte inteligenta,desteapta si bine inteles si frumoasa. Era o placere sa-l vezi si sa-l asculti.Oare ce-i cu EA?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free