Banc: In noaptea nuntii


wedding night

Dragos si Alexandra in noaptea nuntii.
El vorbeste cu un prieten: – Pariezi pe 2000 de euro ca e virgina?
Alexandra aude si intervine: – Beibyy, nici nu te-ai insurat bine si deja arunci cu banii pe fereastra!!!

- banc trimis de Manuela Pitesti -

6 comentarii la “Banc: In noaptea nuntii”

  1. 6
    intransigentul Says:

    CE SUNTE TI ASA NEDREPTE SI NU ASTEPTATI REZULTATUL OFICIAL DE LA GAVRELA ASTZI SA DAT CUM DRAGOSELU IN PREZENTA MAICASI VERIFICA PRIN INCALECAREA FULGAI VIRGINITATEA. FETEI .NU CRED CA A REUSIT SA SI DEA SEAMA ADRIAN IAR ESTE DE VINA NU A VENIT SA FACA GALERIE. SI ANDREIA PREA CURIOASA.

  2. 5
    Nainy Says:

    Virgina Alexandra?. Elena, ai perfecta dreptate referitor la aceasta dubioasa fiinta. Pe un facebook, am sa-l caut si-am sa vi-l comunic si voua pentru a putea intra pe el si a va convinge de spusele mele, am mai spus-o de multe ori, erau postate mai multe poze ale acestei pitigaiate, ea aflandu-se in compania unor fete, cea mai urata, cea mai scunda , cea mai grasa si cu corpul diform, fiind ea. Atunci m-am lamurit, privindu-le, din ce motiv vine la o asemenea emisiune pentru a se marita, din moment ce ea se lauda cu calitatile pe cere le are si care n-ar lasa insensibil niciun barbat.
    Manu, bun bancul tau, mi-a placut!

  3. 4
    otilia/magda Says:

    Manuela,esti tare cu bancurile ma bucur ca cineva imi continua ideea! Alexandra si virginitatea…vai de fundul ei,o mironosita,urata si rea! Bravo,Manu,pup!

  4. 3
    Tilda Says:

    :) ))))))))))))!!!~*~ like!~*~
    Iti apreciez bancurile tale,sunt mereu “actuali”,imi plac!!!!!Le citesc cu mare drag. Cred ca nici cu tine nu se plictiseste lumea,esti mereu vesel si iti place sa inveselesti pe cei din jurul tau.

  5. 2
    Manuela Pitesti Says:

    Am pus acest banc cu INDRAGOSTITII de carton ptr ca proxenetului [AI PLACE VIRGINELE ,MULTE] l am citat pe el a avut peste 50 la viata lui ,el avand doar 22 de ani si 8 clase !!!!!!

  6. 1
    Elena H Says:

    sincer, nu cred ca o fata mare are pieptul lasat pana la brau…sau poate, da, eu insa refuz sa cred…oricum, e ceva ciudat cu fata asta; luni de zile s-a tinut de mana cu fetele, poarta numai pantaloni lungi[chiar si pe litoral], vorbeste f incet si pitigaiat, avea o relatie cu Victor cel putin dubioasa[ il respingea prin grimase urate si gesturi dure, de impingere cu mana si intoarcerea capului de cate ori el se apleca s-o pupe], nu stim nimic despre ea; atunci cand deschide gura o face doar sa-l atace pe Adrian, sa-l ironizeze si sa puncteze cat de mult o iubeste Adrian pe ea…este ori falsa, ori naiva, in nici un caz fata mare, parerea mea…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free