“Ma cheama Alexa” – pamflet


who am i

Sonia ne-a trimis urmatoarea poezie. Totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Ma cheama Alexa si sint culta
Nu vreau o soacra la cap sa ma..duca
Sa sterg la c*r doamne babe straine
Mai bine sap la porumb acasa la mine
Acuma am in concurs o mutra de cutra
Pentru banii din premiu ma dau si matracuca
Ce conteaza sa iasa banii si pe aici
Ne invartim fiecare . gadilici-gadilici
Viitorul meu sot e smecheros rau
Face bani mai mult ca un director zau
Ce voi nu ati vazut cand a facut striptis in gala
Avea niste sosete aruncate peste gard de-o chioara.

“Uite un pamflet sa ma racoresc ca eu nu admit smecherii si pe cei care imbrobodesc lumea pentru bani. Daca nu va place nu va cere nimeni nimic, hai pa ca v-apuca ploaia de la Cluj”

14 comentarii la ““Ma cheama Alexa” – pamflet”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    gabriela gregorian Says:

    Gabriela,ce inseamna “anagramat”?
    Faci si tu ca Monicutza cu “misogismul”?

  2. 13
    gabriela gregorian Says:

    Fara sa fiu fan Adrian,imi dau seama de nivelul educational , sentimental si intelectual slabut rau de tot al celor care-l ataca in haita!
    Incredibil cat de uniti sunt in rautati si martaieli si ridicat poale in cap,intr-o veritabila haita de tarani prosti si paranoici!
    Cand ii vezi ce mari se dau cand improasca cu venin,iti vine scarba ca esti roman!
    Se vaita ca sunt jigniti de el si nu mai suporta,dar Adrian cum mama dracului suporta haita toata pe capul lui?
    Nici cand era plecat nu l-au lasat in pace.
    Alexandra se da ceea ce nu este,il merita pe Dragos cu tot cu scandalagiii si analfabetii de ma-sa si ta-su!!!Ce atata se bate moneda pe sensibilitatea si finetea ei!Si cea mai proasta dintre proaste isi dadea seama de caracterul golanasului ala infect! Cine sa-l educe daca ma-sa era la capsuni in Spania ca sa-i ia adidasi de firma ? Ca de, fetele la ce se uita?
    Cat priveste parsivenia din el,m-a dezgustat interviul cu D-na psiholog,cand ziceai ca este un sfant impins la desfrau de catre fortele malefice din casa aia,ca ar trebui exorcizat si mai multe nu!
    Doamne,este drept ca nu-ti trebuie scoala sa fi om!
    Dar ca sa nu fi prost bata cand esti si marlan pe de-asupra,musai ca macar anii de scoala facuti sa se vada!!La asta nu se vede nimic!
    Cine vede mai mult,a lui va fi imparatia cerului!

  3. 12
    gabriela Says:

    nu se mai poate rabda.nu se mai poate accepta atata mojicie si nesimtire din partea lui Adrian si a mamei lui.De ce mai sunt tinuti in emisiune>
    se vede clar ca lor li se pemite sa raspunda , haotic si impertinent la toate intrebarile si la toate mesajele si ceilalti sunt opriti cu un pumn mare in gura, asta cu ghilimelele de rigoare.E strigator la cer, li se permite sa stea si sa atace pe toti pentru ca probabil in acest fel marele premiu nu va fi dat ci numai farame din el de ochii lumii ca sa fie rezolvata treaba.Altfel nu imi explic de ce nu se vede clar ca la Adrian si mama lui este marea problema.Nu e clar? te certi cu absolut toti, ai probleme cu absolut toti si asta nu se vede?
    Cine e cel care creaza probleme?Daca nu are cuplu, daca nu se poate lipi de nimeni,de ce i se permite sa atace, sa disece cuplurile de vreme ce el vine dintr-o casatorie ratata si nu permite sa fie judecat.De ce el sa poata judeca pe altii?Cu ce este el nevinovat si ceilalti au ceva cu el ,vinovati fiind mereu?
    Iar Edina, o nesimtita mofturoasa care se da dupa cum e vremea pentru a putea fi mentinuta in concurs.Nu are ce face acasa, nu e in stare sa invete pentru un examen, probabil nu o pot tine in casa ai ei de buna ce e si aici macar o stiu in siguranta.A incercat mai in gluma mai in serios pe fiecare baiat in parte aproape si daca nu au fost dupa mofturile ei nu a mers.Acum a facut marea gasca cu Adrian si mama lui.Este ilar si gretos jocul pe care il face aceasta silfida cu pretentii de domnisoara care se mai si crede frumoasa cu figura ei de bidon turtitsi nas tesit.La inceput Andreea era si ea foarte fitoasa cand era cu Edina prietena, noroc ca s-au dspartit si si-a regasit locul frumos si decent intre ceilalti.Este o intrecere matrimoniala, de ce raman pana la urma persoane fara cuplu si nu se pune accent pe competitie intre cupluri pentru a se vedea care e mai veridic si mai demn de premiu.Sigur ca in atare situatie , anagramatii de Adrian si mama lui vor sta pana la ultima picatura ca sa nu piarda cateva sute de milioane adunate in lupte grele.Concurentii nu au inteles ca astia sunt pusi pe lupta serioasa si au cazut in plasa lor.Mi-e rusina ca sunt moldoveanca si exista asemenea specii de mahala mereu peste tot.

  4. 11
    mary Says:

    Sebi , am sa te rog sa nu ne mai faci cretini , nu ne cunosti nu stii cata scoala avem sau nu avem,nu stii daca stim sa vorbim sau nu ,dar stim ce inseamna dama de companie si doamna de companie,da cand esti dama tot intr-un cazinou mergi si Gabriela a spus ca daca esti fdoamna de companie o insotesti pe doamna care te plateste si in cazinou daca este nevoie. Nu Adrian a provocat supararea Alexandrei ci Gabriela ,prevazandu-i viitorul si Dragos care sare ca un tantar si vorbeste ca la usa cortului ironizandu-l pe Adrian.Asta este d-le Sebi.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free