“Stimate staff” – pamflet


thank-you

Epq ne-a trimis urmatorul pamflet, va rog sa-l tratati ca atare.

Stimate staff,

Va scrie Edina cunoscuta drept ex- Mireasa saptamanii.
Am fost foarte criticata pentru dansurile mele in jurul multor baieti de aceea m-am oprit din a le mai intreprinde insa au inceput sa ma apuce din nou caldurile prin emisiuni .

Pentru sanatatea mea fizica si mentala va rog sa imi acordati o emisiune de 3 ore incepand cu 12 noaptea unde sa pot dansa in voie. Eu desi dansez lasciv sunt o fata draguta si educata. Va rog sa il dati afara pe Dragos pentru ca m-a jignit si pentru care un cuplu care o sa ne sufle banii mie si lui Adita. As mai vrea sa vina si mami in emisiune pentru ca nu o vad mai deloc decat o data pe saptamana. As vrea daca se poate sa modificati pozele mele in costum de baie in photoshop pentru ca mi se vede burta, de aceea leii o sa imi trimita haine cu o masura mai mare si o sa le fie largi cateilor mei dupa ce o sa ies din casa..

Va mai rog sa ne trimiteti pe mine si pe Adrian la cumparaturi pentru hainele lui arata oribil si imi afecteaza si mie imaginea.

De luni de zile ma chinui sa stau cat mai departe de Adrian si de mirosul lui de parfum ieftin peste transpiratie in emisiuni deci va rog nu o mai aduceti pe Marioara langa mine decat daca primesc o masca de oxigen. Va rog sa difuzati mai mult materiale cu mine si Adrian pentru vreau sa devin Mireasa saptamanii. As mai dorii un evantai nou deoarece unul l-am rupt de suparare pentru ca Dragos nu ma mai vrea. Mirosul lui Adrian atrage muste as vrea si eu un spray ca sa nu ma mai bazaie toata ziua in plus in acest fel ii fac rost si de un parfum nou lui Adrian.

CAM ASTEA SUNT CERERILE MELE.

Va multumesc anticipat.

6 comentarii la ““Stimate staff” – pamflet”

  1. 6
    metal signs for sale Says:

    metal signs for sale…

    First-rate upshot championing your home, or the surpass alms for her/him. Object of who loves flavour of the month metal design composed decoration. Multiple Payment Options. Dole Cards Available. Keep up with Order. Highlights: Multiple Payment Option…

  2. 5
    1undeviating Says:

    1comfort…

  3. 4
    ana Says:

    p*zdina asta care si-a lasat kilotii in jos ,gestul conteaza ,kiar daca nu i se vedea budulica ,este o purcea fara creier

  4. 3
    Monica (Pitesti) Says:

    Mai, una peste alta fata asta are ce arata! E frumoasa, oricum ai lua-o, din toate unghiurile ! Daca ar fi fost acum cu Dragos era slavita si reslavita, asa, normal, e de cealalta parte !

  5. 2
    Manuela Pitesti Says:

    nu nu este fratele tatuatului ca este f f agramat este Sekspire de Mioveni nu a ti ghicit ce este asa de greu….ehheee Edina este o zina rar intalnesti asa PRINTESA bine ingrijita si cu mult bun simt in comparatie cu restul….

  6. 1
    miky Says:

    asta sigur e fratele lui dracoselu si odrasla lui caprelaca prea analfabet e !cica fac si ei misto!!!hi!hi!hi!prea tarziu mai ciobaneilor si dame de companie de prin italia!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free