“Dialog intr-un loc intim” – pamflet


dialog

Otilia/Magda ne-a trimis urmatorul pamflet, va rog sa-l tratati ca atare.

DIALOG INTR- UN LOC INTIM:

Alexandra si Monica, au intrat pentru cateva momente la wc si s-au confesat una alteia!

Alexandra: Auzi, Monica, stiu ca tu esti fata desteapta si poti sa-mi spui, ce parere ai de relatia mea cu Dragos? Mai intai sa-ti spun cateva lucruri marunte pe care Dragos mi le-a spus! Stii, fata, cica ei fac parte dintr-o secta numita IUDO_PUTUROVA si ei au: 3 duminici, 2 joi si 2 sambete! Duminicile, se asculta manele; joile se mananca seminte; sambetele se destrabaleaza: danseaza, beau, etc!

Inca ceva, mi-a zis Dragos ca la ei, iarba e ocrotita prin lege, trebuie sa faca umbra pamantului…sub nici o forma sa nu fie starpita!

Auzi, fata, dar ce zici, oare si pe mine o sa ma paraseasca Dragos, ca si pe prima iubita si pe Edina? Eu nu cred, el ma iubeste si tu vezi ca el nu a mintit cand a zis ca pentru mine, expres a venit? Ce daca au dat materiale, ca nu e adevarat…eu am incredere in iubi si nu-l parasesc!
Hai, te rog spune-ti parerea ta sincera!

Monica: Alexandra, draga mea, uite ce zic eu: DRAGOS datorita complexelor de inferioritate, fata de persoana sa, lipsa scolii a dus la o incultura”crasa”, la agramatism, la agresivitate, gena imprumutata de la mama si tata, fapt ce va duce la ruperea diplomelor tale si-si va face cornete pt seminte din ele! Aceste afectiuni fac sa se manifeste brutal si fara discernamant la nivelul materiei cenusii, care e pe cale sa mucegaiasca…am vazut cateva episoade, cand inca putin si o lovea pe ma-sa in direct…caz ce te va determina sa-ti iei catrafusele si sa te retragi la Adrian, dar nu cred ca te mai vrea! Ai inteles?

Alexandra: Monica vreau sa te intreb si eu, tu, ai avut multi iubiti?

Monica: Da am avut 5: unul era pescar, adica pescuia fete si le ducea la reproducere…unul era dentist, adica i-a scos dintii la un nene, cu pumnalul…unul era dr. estetician…adica i-a schimbat infatisarea unei fete cu cutitul…unul era bijutier…adica fura bijuterii, unul era sef de orchestra…adica orchestra niste afaceri imobiliare…adica spargea case si recupera actele caselor si cartile de identitate! Ei, cum sa-ti zic eu, de la acesti toti, fosti iubiti, am invatat cate ceva!

Acuma sunt fericita, ca m-am logodit cu un cioban…ca de asta n-am avut!

Auzi, fata hai sa turnam niste dulceata pe jos si cand iese d-na Marioara din baie sa alunece, sa-si rupa un picior, poate o descalifica prin internare in spital, nu vezi, ce votati sunt? Doamne ce-i urasc!

Alexandra: Stai linistita ca si eu ii urasc, la fel de mult…in fine…vedem noi ce facem!!! Hai, fata ca ne cauta …bine ca nu au astia camere si-n baie, ce ne-am scos! Monica, te rog sa tii secret ce ti-am zis, da?

Monica: Da fata, stai linistita, ca nu spun…in gandul ei…la finala vezi tu!

11 comentarii la ““Dialog intr-un loc intim” – pamflet”

 1. 1
  Dina Says:

  Numai o minte bolnava putea sa debiteze asemenea porcarii. Otilia draga esti bolnava rau cu dobitocasul, ar fi bine sa incepi sa te tratezi pana nu avanseaza boala ta . Esti de plans, saracuta de tine.

 2. 2
  otilia/magda Says:

  Gyulasi Dina,voi sunteti bolnavi ocnitarilor,hai valea!

 3. 3
  Violeta Says:

  Otilia, ce prietenie minunata! Ai vazut cum toata gasca ii felicita pe Dragos si mama lui pentru stralucitele
  idei de punere in practica a capacitatilor intelectuale si fizice a celei ce va deveni o minunata “familista”.
  Si nimeni nu a gasit vreun cusur cat de mic acestui minunat program de viata, si toata gasca era senina si latra vesel si cea mai vioaie era chiar susnumita “familista”. Si ei stiu ca totul este o mascarada, dar ce conteaza ei spun mereu numai si numai ce trebuie sa se auda, adica adevarul neadevarat sau adevarul trunchiat sau adevarul prin omisiune. In sinea lor, sunt sigura ca au dezavuat aceasta idee, dar nu au curajul(si nici interesul/poarta fesul) sa-si exprime opinia pentru ca se strica sufleul si prajitura de astazi devina muratura si vor trebui din nou sa bea otetul de la muraturi si se strica caruta cu miri acum la final. Mai bine asa, in tovarasie, de-a valma,“Ceata lui Pitigoi, dai intr-unul, tipa toti”, macanim despre sosetele lui Adrian si nu mai trebuie sa dam explicatii, sa emitem pareri despre “prietenii” nostri. Si prin spate, pe la colturi, pe la baie, hi si ho!
  La vizitatorii de la Ocnita, le-ai dat bilet cu o singura calatorie? Unul trebuie sa stea in WC sa-si scrie pe hartie igienica textele , este ambianta perfecta pentru el.

 4. 4
  miky Says:

  otilia da numai adevar gariesti!!bravoooo!pooop!

 5. 5
  miky Says:

  graiesti!scuze!!

 6. 6
  otilia/magda Says:

  Multumesc ,Violeta,Miky,pup!

 7. 7
  Monica (Pitesti) Says:

  Pupici Otilia !
  Din pacate puturosenia e lege in Casa Groazei printre mame si fete !!!

 8. 8
  otilia/magda Says:

  Monicaaaaaa,multumesc si mi-e dor de tine! Pupici multiiiiiii!!!!!

 9. 9
  alexya Says:

  Adevarat ceea ce spui Monica cam asa decurg dicutiile celor 2 in baie iar la final asa cum scriai shi tu in banc o sa foloseasca totul impotriva celeilante.

 10. 10
  Manuela Pitesti Says:

  Otilia bravoooo .Pupici multeeeeeee.Lisandra si Hormonica cocosata , fete sterse ,chipuri uratite de ratutate prea multa , ptr ce ??

 11. 11
  Tilda Says:

  Sper ca nu sunt singura care am vazut cat de violent,agresiv si primitv a fost Dragos in 18 iulie ,cand dupa un discurs dur,urland ,injurand s-a ridicat si a parasit emisiunea apoi a iesit din casa mpfm, si comosia de decizie nimic.Acest baiat impreuna cu ma-sa face ce vrea,nu este nici macar atentionat.Alexandra(Doamna de companie) si Dragos se potrivesc. Le doresc casa de piatra!!!!

  Otilia…UB40!!!!!
  Urmatorul te rog!!!!(pamflet)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free