Cand se termina Mireasa pentru fiul meu?


mireasa-pentru-fiul-meu

Aceasta intrebare exista pe buzele tuturor telespectatorilor dornici sa afle cand va avea loc Marea Finala Mireasa pentru fiul meu si de ce nu, cand va incepe noul sezon al emisiunii.

Asa cum insasi Mirela Boureanu Vaida, indragita prezentatoare a show-ului matrimonial, a spus mai sunt doar cateva saptamani pana la final. Urmand ca din toamna sa reinceapa un nou sezon Mireasa pentru fiul meu.

Din septembrie, la Mireasa pentru fiul meu se anunta un nou sezon spectaculos, din care dragostea, intriga, suspansul, provocarile, emotiile, aventura si rivalitatea nu vor lipsi!

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Cand se termina Mireasa pentru fiul meu?”

  1. 2
    gratiela Says:

    este foarte enervant faptul ca aceasta emisiune nu se mai termina.ne-a macinat nervii.este cea mai slaba emisiune de pana acum.cei de la antena1 au vrut sa faca ceva mai special dar nu le-a reusit .nu se tine cont de parerile noastre si nici de criticile noastre ei se fac ca nu vad si continua mai departe cu aceasta stupida emisiune

  2. 1
    Sonia Says:

    pai si cand se termina raluca mamaie emisiunea, o mai apuc, ca niste copii acu ma ia pe post de bona dupa ei la mare, abia pornesc pe uni ca raman pe mana altora ,aia e cand ai patru, ca de m-a mancat ca pe Gabrela, de mica.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free