“Mi-ar fi placut” – poezie pamflet


like

Violeta ne-a trimis urmatoarea poezie ca raspuns la “Eu, introvertita?”, scrisa de Monica (Pitesti). Totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Ah, ce mult mi-ar fi plăcut
Pe Andrada s-o sărut
Să o am eu noră-n casă
Că e ca mine fiţoasă
Ne asemanăm la gură
La tigări, la bautură…
Este fără doar si poate
Cea mai potrivită-n toate…
Nu mai pot de fel acum
Să mă mai intorc din drum…
“Aia” de-i acum cu Dragos
Stă mereu pe-a lui “paloş”
Cu manuţa ei fierbinte
Mai… că il scoate din minte.
Lasă că mai e puţin
Si de-“acilea” noi iesim
Banii sunt asiguraţi
Zicem ca “e” pentru insuraţi
Dar afară când vom fi
Doamne, ce-i vom cheltui…
Cu manele si şpriţane
Cu grătarele-n şoproane…
Şcoala nu e pentru noi
Este pentru papiţoi…
Alexandra, taci mai fata
Nu mai fa pe cea “poeata”
Vezi ca nu esti in concurs
Treci rapid si fă un curs
De limba italiana
Să speli scutece la iarna
Si de nu-ti va fi pe plac
Ia-ti “arrivederci” de la pitpalac
Ca el are precum se pare
Cincizeci de admiratoare
Stau la coada pentru el
Ca e tare frumusel
“Prototipul” lui Cornel
Cu calitati “negative”
Si defecte “pozitive”…

9 comentarii la ““Mi-ar fi placut” – poezie pamflet”

  1. 9
    Manuela Pitesti Says:

    Felicitari Violeta ,f f realist nota 10 cu felicitari.Mai asteptam.

  2. 8
    rica Says:

    La fel de frumos raspunsul si realist ca si poezia Monicai “Eu,introvertita”.Doamna psiholog a cam gafat aci.

  3. 7
    sonia Says:

    bravo,felicitari!

  4. 6
    floryyy Says:

    acest cocalar analfabet dragos , n-ar fi mirare mare sa fi ajuns sa o vileze pe EDINA , daca bine-miamintesc la reintrarea in casa EDINA a spus ca s-a despartit de acest individ cocalar agramat dragos este dur (( s-a referit la duritatea intima verbala si chiar si la faptul ca poate a bruscat-o ,obligat-o sa intretina relatii sexuale fara voia ei , iar EDINEI ii este jena sa vorbeasca asa ceva de atitudinea acestui individ nescolit , agramat … fiind chiar ea in acesta poveste … )) EDINA , ar trebui sa-si calce pe mandrie sa-l descopere pe acest individ , nescolit si agramat dragos , sa stie toata romania si o peste hotare ca este un violator dur , fara scrupule care-si bate joc de fetele educate , bine crescute , frumoase , care-i cad in plasa prin anumite tertipuri josnice …..

  5. 5
    floryyy Says:

    acesti indivizi din gasca cocalarului dragos , tiganca gabriela , naiva alexandra , “” criminala monica . pampalaul ioanea , mahalagioaica andrada , sunt sub orice critica , s-au aliat toti ptr al ataca si denigra pe ADRIAN SI EDINA , in speranta ca vor reusi sa-i elimine din competitie , acesti indivizi impertinenti nu-s dau seama ca noi cei care-i sustinem pe ADRIAN , EDINA SI ANDREEA suntem atat de multi incat nu vor putea ei numara cat vom putea noi votaaaa!!! acest cacalaru anallfabet dragos , nu-l duce mintea sa poata gandi mai mult decat se straduieste el sa ne arate , dar nepriceperea , naivitatea lui il da de gol , este atat de naiv si ingamfat incat el crede ca noi cei multi , ii ascultam indemnele si minciunile cocalarului analfabet cu privire la ADRIAN SI EDINA , nu-si poate imagina ca ADRIAN are 2000 de simpatizanti , dar el in micimea lui nu poate judeca ca defapt ADRIAN are mai multe fan cluburi , facand totalul la toate fan cluburile depaseate 6000- 8000 de simpatizanti care sunt f f f f intrigat ca un analfabet ca si dragos a ajuns sa-si dea cu parerea referitor la numarul simpatizantilor lui ADRIAN , ne jigneste total inteligenta prin asi da el cu parerea … asa ceva nu am mai vazut in emisiunile precedente , dar adevarul este ca asa analfabeti si agramati ca si familia cacalarului dragos , trebuie mult sa cauti sa gasesti …. se pare ca si- au facut strategii cand au fost acasa , atat analfabetul cocalar dragos si alexandra , cat si agramatul prostanac ioanea , ptr al provoca , denigra si umili pe ADRIAN SI EDINA … NOI CEI MULTIIIIII , VOTAMMMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM ADRIAN , EDINA !!!!!!!!!

  6. 4
    Nuty Says:

    Violeta, foarte frumos,adevarat si la obiect. parerea mea este ca daca Andrada facea un cuplu cu Dragos,nu se intelegea atat de bine cu Gabi,avea sa iasa scantei,ca/s tare/n clanta amandoua,dar asa, e buna Andrada pentru ca ea trebuie sa taca,asa/s ordinele si ia jar cu mana ei, le tine partea si sare cu gura de cate ori este nevoie.Vizavi de Alex.in legatura cu plecarea in strainatate,ea se abtine, nu comenteaza,dar cu siguranta nu doreste sa plece….eheeei o sa fie mare tambalau in aceasta familie,dupa reactia tatalui din finala, aoleu ce comportament violent si ce limbaj,la ce sa te astepti?

  7. 3
    corina bondar Says:

    bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo asa o sa fie moare cand spune ceva edina bravo violeta

  8. 2
    otilia/magda Says:

    Felicitari Violeta! ce-o sa mai curete babele la c..r, Alexandra si smardoiala o sa-si ia de la tatuat,ca nu e full option! E f bun!Pup! Bine imi pare c-ai venit!

  9. 1
    Monica Says:

    Vio, mii de pupici ! Frumos raspuns si realist !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free