“Confesarea Gabrielei catre Lena” – pamflet


confessions

Otilia/Magda ne-a trimis urmatorul pamflet, va rog sa-l tratati ca atare.

Confesarea Gabrielei catre Lena:

-Auzi, Leno, tie vreau sa-ti spun ceva acum! Eu sunt foarte suparata si indignata, de felul cum se poarta Edina si Marioara, cu noi! Pe Edina, am tinut-o in palma, cat a stat la mine! I-am facut toate poftele, am dragalit-o, ce mai vrea?

Stii, Lena, la noi wc-ul e in fundul gradinii, ca asa e la tara, dar nu-i problema, ca iarba e mare, de 2 m si pana la toaleta, mai facem si-n boscheti sau pe carare! Sa-ti spun ce radem, dimineata cand Cornel fuge ”repede” si eu dupa el, ca pana acolo, mai facem si pe noi! Mi-a zis Cornel, sa nu mai radem, ca suntem uzi mereu in fata la…

Cand am fost acasica, am dat ”neste” bani la un vecin, sa dea sms-uri impotriva lui Adrian si d-nei Marioara si unele de bine pentru noi! Asa m-a enervat vecinul, ca nu intelegea ce sa scrie de Adrian? Ca el e iubit da multi si nu are ce sa scrie! I-am zis sa scrie ca Adrian este facut de d-na Marioara cu Iliescu, ca Adrian are 3 copii din flori, ca d-ul Costel are o relatie cu o pustoaica…orice, ca astia de la MPFM, ancheteaza orice vine da la noi, da la Ocnita! Nu ai vazut ca ”cand”, s-a spus de Dragosi, nu s-a anchetat nimic? Vezi, ca chiar daca nu ne place lumea de afara, ne iubeste staff-ul?

Cine crezi tu, ca ne voteaza pe noi? Hm…ghiceste…cine, daca nu producatorii…ar fi culmea nesimtirii, sa nu ne dea noua premiul al mare! Vai lume…ce SMURD…ce bocete… o sa le daramam cosmelia de la Stefanesti…de o sa zica ca nu a fost niciodata!!

Lena: -Mai, Gabi, dar de ce nu ati filmat acasa la voi?
Gabi: -Nu am filmat, sa nu vada casa si sa vina mafiotii sa ne mute wc-ul, ca si asa e departe! La unii, le-a schimbat poarta si usa de la casa! Ce am mai ras!!!

Lena: -Gabi, dar ti-a tras-o Marioara, cum ca ai spalat carpele de bucatarie, cu slipii! Ha, ce zici?
Gabi: -Marioara, nu stie ce vorbeste, pai eu acasa, spal presurile, cu prosoapele de baie si lenjeriile! Ca doar…de aia e masina de spalat, nu?…le spala, nu le murdareste!

Lena: -Auzi, Gabi, hai sa-ti spun un secret, cum scot eu petele de pe rufe! Torn palinca pe pata si dupa aia sug! Fac doua chestii deodata: economie la palinca si strecor sa nu aiba impuritati! Ai stiut? Vezi, inveti si de la mine ceva!

Auzi tu, Leno, ti-as mai spune eu ceva, dar sa nu ma spui, ca nu am dovezi…parca pana acuma as fi avut?…Marioara face farmece! De ce crezi ca o voteaza lumea, asa, in dr..a.ci? Se duce la baie, isi pune chilotii pe dos, spune o rugaciune, arunca cu apa in 4 colturi, face un fel de gargara si-n acelasi timp, spune ceva, ca nu inteleg…am urmarit-o! Ce crede ca eu nu stiu cum sa urmaresc? Fereasca D-zeu, sa nu castig si sa fie nevoie sa impartim banii…n-am mama…n-am tata…n-am sot…n-am…nimic…eu cu Drgosi luam la omor tot! Hai Leno in casa si tine-ti gura, ca …altfel..vine Cornel!

13 comentarii la ““Confesarea Gabrielei catre Lena” – pamflet”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    Nainy Says:

    Monicai, care intreaba de mine ii multumesc din suflet, iar tie, Otilia, cand ma strigi Nainyyyy, parca ma intorc in timp si aud un baietel care nu-mi putea pronunta numele adevarat, strigandu-ma asa, iar eu, din dragostea enorma pe care i-am purtat-o si i-o port, de atunci n-am permis nimanui dintre cei apropiati sa ma strige decat cu acest apelativ, iar tie iti multumesc pentru ca strigandu-ma asa ma faci sa ma simt ca la acea varsta!

  2. 12
    Nainy Says:

    Otilia, scumpo, esti nebuna!. Am ras de nu mai pot, rad si acum de ceea ce ti-a trecut prin cap sa scrii.

    Initiezi un dialog intre o ingalata needucata si o betivana, ingalata considerand ca masina de spalat, daca este automata, trebuie sa spele orice si in orice combinatie, iar betivana, saraca, econoama cand este vorba despre orice picatura de alcool risipita inutil, o intreaba pe ingalata daca metoda ei de a scoate petele cu alcool este viabila, aceasta nu poate sa-i raspunda intrucat ea nu respecta nicio regula cand spala rufele, dar nici mintea nu-i sta la asta , ea trebuie neaparat sa castige concursul si de aceea plateste un vecin sa imprastie zvonul conform caruia d-na Marioara l-ar fi facut pe Adrian cu dl. Iliescu!!!. Doamne, nebuna gandeste, in nebunia ei, si cunoscand-o pe Mirela cum pune botul la orice tampenie, ca aceasta veste va constitui un nou subiect (ce mai subiect…), care va tine capul de afis al show-lui pana la sfarsit,iar Dragosel, cu toate bubele pe care le are, va scapa de criticile telespectatorilor si va intra in posesia marelui premiu. Nici nu vreau sa ma gandesc ce figura ar fi facut Mirela daca ar fi primit un sms continand stirea ca dl. Iliescu ar fi avut o idila in tinerete cu d-na Marioara, din ea rezultand Adrian… ce subiect, cate emisiuni, cat rating (nici nu cred c-ar fi mai inceput editia a VII-a pana la elucidarea enigmei),cati martori rasariti de nu se stie unde, ADN lui Adrian si d-lui Iliescu, ce mai… Norocul nostru ca este un pamflet, draga Otilia si acesta-ti apartine!
    Incepi cu o descriere, cat de cat rezonabila, a “casutei cu zorele” si a firelor de iarba care in gospodaria cocalarilor din Ocnita cresc in inaltime pana la 2 m., motiv de mirare pentru orice gospodar, dar nu si pentru Cornel, molecula de hidrogen, care, strategic, a lasat iarba sa atinga asemenea inaltime pentru a camufla Wc-ul, el,investigator la origine, asteptandu-se ca in orice moment mafiotii lui Adrian sa vina sa le fure obiectul cel mai valoros din gospodarie (WC-ul). Referitor la farmece, eu v-am spus de mult, de cand hienele ii acuzau pe Pricopi ca se duceau la satane, in biserici, ca ma mir de faptul ca acestia inca nu i-au acuzat c-ar face farmece si ca datorita efectelor acestora, Adrian si d-na Marioara sunt iubiti, votati si, mai ales, neeliminati.
    Otilia, m-am amuzat si te pup pentru asta!

  3. 11
    Manuela Pitesti Says:

    Otilia esti super din toate punctele de vedere f f f frumos ,te am citit si pe facebook esti minunata si la obiect.Felicitari te mai asteptam .Pupici multeee.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free