“Dragos la psiholog” – pamflet


letter

Otilia/Magda ne-a trimis urmatoarea scrisoare. Totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Dragos la psiholog:

Am venit la d-vstra, cu o mare durere in suflet! Cum sa va spui, eu, Adrian si Edina, imi fac cel mai mare rau, imi fac viata amara! Toata ziua se harjonesc, rad, se distreaza si imi distrag mie atentia, de la dragostea ce vreau s-o dovedesc Alexandrei! Cand m-am concentrat mai mult…hopa…astia fac spectacol si ma ingrijorez ca publicul nu ne mai voteaza pe noi, ii sustine pe cei doi mari dusmani ai mei!

Protestez pentru ca am auzit pe Adrian, ca vrea sa impartim premiul!…nu, nu, nu…cum adica, eu ma nenorocesc-pardon, casatoresc si sa nu iau premiul cel mare! Pai eu am avut 2 relatii, de una mi-am batut joc…de cealalta urmeaza…basca, am mai avut o relatie inainte de a intra in casa, am stat 3 ani, i-am aplicat o pedeapsa sa nu ma uite si …valea! Eu nu am facut ca Adrian sa fac acte, nu, fara acte, ca sunt din Ocnita, ce mama dreq..ului,!

- D-na psiholog, pe mine m-a jignit rau Adrian…mi-a zis ”cuplu de complezenta”, vai eu nu accept asa ceva, daca era pe ulita la Ocnita, il bateam rau…

Bine ca nu m-a intrebat psiholoaga, ce alte jigniri mi-a adresat Adrian, ca zau, nu stiam ce sa raspund! Io sunt un om determinat, sa ma casatoresc cu Alexandra…mama, ce fac cu babuska asta in sat…dar stiti ceva nevasta trebuie sa fie urata, sa nu se uite vecinul peste gard la ea!
Tata a luat-o pe mama ca era mica de statura si chiar daca se uita vecinul, nu o vede…deci avantaj tata! Doamne ce ma mandresc eu cu tata, e sofer pe salvare…inainte lucra ca ”dizainar” la morga, vai ce mai aranja mortii, cum vorbea cu ei, ii pudra, ii ruja, sa arate bine…dar intr-o zi a disparut unul si tata a fost dat afara, adica mortul era viu si a plecat la domiciliu lui! Ce a mai plans, tata, ca nu-l gasea!!!

Ce m-am mandrit cu tata, cand i-a zis lui Adrian, molecula de hidrogen!!! Ce credeti ca nu stiu ce inseamna? Adica Adrian, e molcom si kull, e de rau nu?

D-na psiholog, eu cred ca Adrian, ma invidiaza, ca imi fac freza de dinozaur, cu solzi de crocodil si stau vesnic cu flegma in coltul gurii, sa o indrept spre el! Ce daca i-am zis terorist, pai nu este, nu mi-a furat-o pe Edina si pun la cale destramarea cuplului meu!

Ce m-am suparat si pe mama, ca a zis ca m-a trimis la scoala! Asa este, ma trimetea sa ma invoiesc…sa spalam sticle si a doua zi sa le vindem!

Iar ma obliga sa merg la scoala…sa ma invoiesc, sa mergem la cules de urzici, sa le ducem la piata si uite asa m-am dus la scoala sa ma invoiesc, dar …desi am 8 clase, mi-a zis d-na psiholog, ca sunt de o inteligenta rara, pe cale de disparitie!

Abia astept sa se termine competitia asta, sa iau banii si sa fug in lume, ca m-au stresat foarte mult!

Saru’ mana, d-na psiholog, multumesc ca toata emisiunea de astazi m-ati ridicat in slavi, nu meritam, dar daca ati facut-o…in fine…!

14 comentarii la ““Dragos la psiholog” – pamflet”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Violeta Says:

    Otilia, te iei tu de papagalul moţat cu penajul lui colorat din zona de 700 de nanometri a curcubeului ( se stie care e culoarea : rosie) care a prins in zborul lui din creanga in creanga o papagalita cu colanti roz, indispensabili la temperatura de 35 grade Celsius? I-a agatat un inel de picior si asteapta acum cu nerabdare grauntele. E flamand, nu are cuib, l-ar fi aratat daca il avea, ne asurzeste cu caraiele si vaietele lui de papagal lovit cu prastia de ochitorii de elita : Adrian si Edina. Repeta ” ca un papagal ce este” doua perechi de cuvinte : “Sunt falsi” / “Sunt mincinosi”, expozeul la el este “rara avis” … Hai, ca ma grabesc sa votez sa zboare cat mai repede…

  2. 13
    -flori Says:

    voi,fanii ai “LEULUI” va ascundeti,sunteti parasiti,la fel ca si idolul vostru,niste neadaptati,mitocanii,”pamfllte”frumosi si inteligenti,precum Pricope!

  3. 12
    otilia/magda Says:

    Corina si Florin,va multumesc mult!

  4. 11
    otilia/magda Says:

    Multumesc mult,Tilda,Monica,Sonia,Miky,Nuty,Manuela,Pupici multi!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free