“Rugamintea Alexandrei” – pamflet


scrisoare

Otilia/Magda ne-a trimis urmatorul pamflet.

Rugamintea Alexandrei: ONORATA PRODUCTIE MPFM

Intrucat, stresul din casa a pus stapanire pe fiinta mea cea plapanda si gingasa, ca un boboc de trandafir, va rog sa faceti ceva cu Edina si Adrian, ca din cauza lor, noi doi, eu si Dragos, nu ne putem iubi! Cum credeti ca ma simt eu cand vad ca se discuta de Edina de 3 saptamani si Iubi al meu, e foarte nervos si nu ma mai lasa sa-i pun mana pe picior langa …

L-am urmarit cu atentie pe Dragos si toata ziua sta si o contempla pe Edina, cand e in costum de baie! M-as dezbraca si eu, dar imi trebuie niste corsete sa-mi stranguleze celulita, ca am suficienta, pentru toata casa!

Eu tot astept ca d-na Mirela, sa ia in discutie si subiectul cand soacra mea, Gabriela, a vorbit la adresa mea cu ”aia”,’’s-o ia”, ii spunea lui Dragos!

Vreau si eu sa stiu clar, daca ma vor de nora, ca eu ii vreau, altfel pierd banii si ce-am rezolvat? Degeaba am falsat eu atatea luni de zile?
Draga Staff, sa nu fiti suparati pe mine ca nu am filmat acasa la tata, dar v-am precizat ca lucreaza in ture si cand am fost eu acasa, tocmai era in toate 4 turele, odata! Am uitat sa va zic, tata cand iese din ture, se opreste la o crasma…nu stiu cine mama naibii au pus-o-n drumul lui…si-si termina tura urmatoare, ca si consumator in acea locatie, cauza ce i-a provocat o oboseala cronica, tot pe fond de stres din cauza mea, ca-l iubesc pe Dragos! El, tata, ar fi vrut sa ma impreunez cu Adrian, dar eu, nu si nu!

Mai bine de mama, ca i-au placut toti baietii din casa, asa e ea, mai iubareata de baieti! Pai, fiecare cu ce-i place, nu?
Cum v-am zis, ma streseaza Adrian, ca m-a jignit rau, spunandu-mi ”cuplu de complezenta”…eu nu cred ca l-am jignit zicandu-i : prost, bou, analfabet, prost crescut, fals si el si ma-sa, tractorist si multe altele! Eu sunt o fata bine crescuta, cu educatie…am avut 10 la Educatia fizica, ce mai …am toate calitatile!

Cand ies de aici, merg la bunicul, si-l rog sa-mi explice cum se zugraveste, ca o sa merg in Italia cu Dragos…asta dupa ce-i ridica interdictia…si o sa facem lucrari pe schelarie…mama o sa lucrez la inaltime…abia astept!

Mai am un stres, cand ii vad pe Monica si Ionut, ca se saruta si-n timpul emisiunii, imi vine sa-i otravesc! Ei cred ca o sa impartim premiul cu ei, aiurea…nici o para chioara nu le dam!

Sa stiti ca mai am un stres legat de Dragos, cum se uita el dupa fetele care poarta la plaja, un singur accesoriu si anume ochelarii de soare!
Pai eu, mi-am pus budigaii bunicii si o pelerina lunga, pana in pamant…nu asa se duce o fata serioasa la plaja?

Va rog, sa ma scapati de toate stresurile astea, si va multumesc anticipat!

Semneaza Alexandra Pudica!

4 comentarii la ““Rugamintea Alexandrei” – pamflet”

  1. 4
    marilen Says:

    Grozav, pamfletul !
    Felicitari de o mie de ori !

  2. 3
    otilia/magda Says:

    Multumesc,Tilda,Monica,pupici!

  3. 2
    Monica Says:

    Alexandra catre Otilia :

    ” Eu, acuma , hm ma rog? Oare cine-i psiholog? Doamna Otti ma descrie/ Exact cum sunt eu, se stie/ Doamna Otti, asa e / Dar te rog si intelege/ Foametea de bani e mare/ Mai conteaza sursa oare? Si apoi din acest joc/ Si sa vreau, nu pot sa plec/ Ati vazut ce ma asteapta ? Pumnul greu de Natafleata? Daca sunteti o mamica/ Faceti-va ,acum, adica/ Asa, ca nimic nu “stiti” / Haide, vreti sa m-ocrotiti?! ”

    Otilia, felicitari pentru pamfletele in proza, pupici !

  4. 1
    Tilda Says:

    Iu-bi-for-ti!!!!!!
    Un milion like + 1 !!!!!!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free