“Scrisoare interesanta a d-ului Cornel, catre producatori!” – pamflet


scrisoare

Otilia/Magda ne-a trimis urmatorul pamflet. Va rog sa-l tratati ca atare.

Scrisoare interesanta a d-ului Cornel, catre producatori!

Draga ANTENA 1, d-na Mirela,sunt Cornel de Ocnita sotul Gabrielei,aia mica si grasa,care sta toata ziua cu piciorele pe pereti, in pozitia ”ca la travaliu”, in prezenta unui barbat ‘’sarmant” si fara dinti, Imre!
Eu sunt inalt, slabut, frumos si bun de gura, ati vazut ca v-am facut o demonstratie in platou, in direct! Da, eu sunt o ”molecula halucinogena” si lui Adrian i-am zis ”molecula de hidrogen”, nu stiu ce inseamna, dar am auzit la asistente, cand mi-au zis mie, de multe ori si eu m-am bucurat…m-au complimentat nu?
Sa stiti ca eu am foarte multe calitati bune si cateva rele! Cele bune, sunt : stiu sa injur, sa bat, sa scuip in ochi [am facut-o de multe ori] sa blestem…multe… alea, alea! Am vrut sa-i scot dintii din fata lui Adrian si sa mi-i pun mie, ca arat ca un mos, mai batran ca d-na Marioara, pe care am facut-o baba! Dar daca ii luam dintii, ma faceau infractor…nu ca nu as fi, dar era in direct si mi-am uitat pumnalul acasa, cu ce sa-i scot?
Ce vreau sa scot in evidenta, e ca m-am enervat maxim, cand am vazut ca Adrian nu a adresat nici o jignire lui Dragos si sotiei mele si eu am cazut de fraier! Ba, m-am enervat, cand Dragos a injurat intr-una si eu m-am deplasat pana la Stefanesti, ca sa ma fac de cacao in fata colegilor si a bolnavilor! Apropo, mi-au spus bolnavii de la neurologie, ca eu ar trebui sa stau in pat cu ei, nu sofer pe salvare! Le-am spus ca de data asta nu m-am tinut de cuvant, dar data viitoare, fac ce a zis Monica, cu …jugulara Marioarei si-l fac eunuc pe Adrian, asa cum a zis d-na Mirela!
D-na Mirela, ce inseamna eunuc? Va rog, explicati-mi ca nu stiu! Poate sunt si eu si nu stiu!
I-am spus Gabrielei, sa joace teatru, sa planga cu vorbe, sa se dea cu capul de pereti, dar sa nu mi-o aduca acasa pe fata batrana si naiva, Alexandra, ca-i pun sa-mi impinga salvarea 8 ore pe zi!

Va pup manutele, d-na Mirela si veti grija, ce ati promis la reintrarea in casa a lui Dragos si Gabriela…premiul cel mare….da? Ala mare…nu firimituri,da? La sfarsit, stau cu salvarea la poarta sa nu mai vina Smurd-ul!

9 comentarii la ““Scrisoare interesanta a d-ului Cornel, catre producatori!” – pamflet”

  1. 9
    eu Says:

    O emisune de idioti, pentru idioti

  2. 8
    anonim Says:

    Cornel un cocalar batran si prost din Ocnita te-ai mai dus la emisiune sa-ti arati prostia sa te vada o lume intreaga. RUSINEEEEEEEEEEEEEE…………….. AGRESIVULE CU TOT NEAMUL TAU LA FEL DE AGRESIV,A-TI ATRAS-O SI PE NAIVA DE ALEXANDRA……RUSINEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 7
    Admin Says:

    cu placere Otilia/Magda

  4. 6
    otilia/magda Says:

    TildamMarilen,Monica,Alina,multumesc mult,pupici!

  5. 5
    otilia/magda Says:

    Admin,multumesc frumos,imi place f mult poza cu pasarica si scrisoarea!Pup!

  6. 4
    alina Says:

    Felicitari,Otilia,e genial pamfletul tau!L-am vazut si pe fb,e f apreciat.

  7. 3
    Monica Says:

    Pamflet scris, excelent! Felicitari Otilia! Intotdeauna te-am admirat ca esti curajoasa, directa, spui lucrurilor pe nume. Si esti si un om bun. Daca pe cale virtuala te-am perceput asa, banuiesc faptul ca in reralitate esti cu mult, dar cu mult mai buna!
    Aveam trase la imprimanta cateva pamflete selectate dintre comentariile fetelor (Nainy, tu,eu, Doinita, Violeta, mai multe, ) il scot si pe acesta si mi-a promis “cineva” ca le duce la sursa. macar de-ar fi citite, atat, citite de cineva de-acolo! Pupici Otilia si revino si cu alt pamflet scris.

  8. 2
    Marilen Says:

    Foarte la obiect. Felicitari !Badaranul asta, ca de altfel si fii-su, nu merita nici-un menajament. S-a facut de tot c…tul, dindu-si arama pe fata.

  9. 1
    Tilda Says:

    E super bun! Otilia sunt mandra de tine,am fost totdeauna.Fa-te “rotunda” linistit ca MERITI.Ce a a ta …e a ta!.Cred ca cel mai reusit pamflet pana acuma ….ce cred? sunt sigura!!! Nu stiu daca poti si mai bun, dar eu te rog sa mai scrii pentru noi .
    Ti-as da o mie de like-uri si inca una in plus.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free