Adrian si Edina – cele mai frumoase momente


Alina ne-a trimis urmatorul videoclip cu cele mai frumoase momente dintre Adrian si Edina, cu mentiunea “Il dedic tuturor sufletelor care cred in iubire si tuturor celor care sunt alaturi de Adrian si de Edina, la bine si la rau. Multumesc.”

6 comentarii la “Adrian si Edina – cele mai frumoase momente”

  1. 6
    EU Says:

    EDINA O PARASHUTA…..CATZI CU NADRAGI TOTZI MI-S DRAGI

  2. 5
    alina Says:

    Ai mare dreptate,Tilda!Celor care lasa comentarii negative,le e ciuda ca preferatii lor,Dragos si Alexandra,nu le ofera astfel de momente minunate si pline de emotii,cum ne ofera noua Adi si Edina.E clar de ce:pt ca Alexandra si Dragos stau impreuna doar pt bani,pt premiu.Dragos socoteste deja cati bani ii va aduce Alexandra si dupa terminarea concursului,cand o va trimite in Italia sa ingrijeasca batrani sau copii,deci e evident motivul pt care o suporta,pt banii din concurs,dar si pt a o exploata prin Italia.El e un PITIC badaran,fara scrupule,agramat,incult,lipsit de educatie,bun simt si respect,autoritar,scandalagiu,vulgar,materialist,complexat,frustrat si invidios,iar ea,la 22 ani,e de o naivitate sora cu prostia si tine cu dintii de Dragos,chiar daca il vede cum e,doar pt ca ii e teama ca altul nu o mai ia.E clar ca Dragos nu o place nici macar fizic.El vroia “full option”,iar Alexandra e mai grasa,mai inalta si arata mai batrana decat Dragos.Plus ca la 22 ani,nu poarta pantaloni scurti pt ca i se vede celulita si intra in piscina cu fusta lunga pe ea =)) E clar ca lumina zilei ca Dragos se foloseste de Alexandra doar pt a lua premiul,iar afara,daca ea va refuza sa munceasca in Italia,cum are el in plan,se va descotorosi imediat de ea.O va tine langa el doar pana vor intra in posesia banilor din concurs,care li se dau dupa vreo 3 luni de la terminarea competitiei.

  3. 4
    RUXI Says:

    EDINA e o fatarnica si o ofticata care a intrat inapoi in competitie ca sa vada DRAGOS cum cucereste ea cat mai multi baieti , se cazneste prin toate metodele: un striptis ptr ADRIAN , se mai gudura pe langa cine pica:OCTAVIAN sau mai nou MARIAN; cred ca era bine sa participe la o emisiune de alta factura : cum sa umbli din baiat in baiat !!! DRAGOS a mirosit ce fel de “fata” e si a lasat-o imediat!!! Acum se gudura pe langa ADRIAN poate o lua ceva voturi si bani!!! AFARA CU EDINA !! E O SCLIFOSITA!!! ADRIAN e needucat , chiar face MOLDOVA de ras!!! MULT SUCCES CUPLURILOR si ANDRADEI (nu-l lasa pe ADRIAN sa te mai jigneasca , ai grija sa nu accepti niciodata un astfel de barbat langa tine!!!)

  4. 3
    geta Says:

    cine se aseamana se aduna.
    nu-i buna numai de dansat la bara,nici n-o poate pupa cat fard are.

  5. 2
    Tilda Says:

    Dragii mei vedeti doi tineri frumosi,educati,civilizati care se joaca frumos,NU SUNT INDRAGOSTITI!!! doar se inteleg ,sunt draguti le sta bine,ei spune NU cearta! NU tiganie!NU razboi!!!!!!
    De ce nu vedem asemenea clipe,cu/despre asa zis “cupluri” ??? Ca ei sunt falsi ,singura lor preocupare este sa urmareasca,sa pandeasca ,sa barfeasca pe Adrian si pe dna Marioara.Nu au ei nimic sentiment de dragoste! Se pupa numai cand este camerele pe ei(si atunci cam fortat!).
    Cand era Dragos cu Edina nu era atat de nervos,parca era mai fericit.
    Pacat ca visul lui Adrian de a gasi o fata nu sa indeplinit.Sunt sigura ca vedeam si noi doi tineri fericiti,frumosi,dragoste ADEVARATA. Nu trebuia inpins din spate….cu inelul de la staf, cu incurajarea Mirelei ca”…1,2,3 siii pupati-vaaa…..aplauzeeee!!!
    Nu vad initiativa sa faca ei de capul lor surpriza unul pentru altul, un buchet de flori,,,asa ca ziua respectiva s-au trezit cu zambetul pe buze si fara sa fie un motiv anume.Nu vad acea privire plin de dragoste….nu vad acea clipa cand nu conteaza nimic sa stea uitand in ochii celuilalt,stand una langa alta…
    Bine inteles ca ne bucuram cand primim asemenea video clip.

    Organizatorii nu ne arata numai lucruri urate,tensionate….cu aia suntem satule. Pff!…Show martimonial:)))))! TIGANIE la patrat!

  6. 1
    Simona-Amalia Says:

    Am crezut la inceput in formarea acestui cuplu, desi aveam mari indoieli in privinta Edinei, care ulterior mi-au dovedit ca nu ma inselasem ! Edina e o perversa cu multa experienta in manualul iubirii si-si foloseste pana la epuizare, nurii de care ea crede ca dispune…avand un talent de a agata barbatii cu voia sau fara voia lor…s-a vazut clar de-a lungul acestui reality…pe Dragos l-a agatat cu japca numai pt ca aflase cum ca Sanda, concitadina ei, il iubeste si i l-a suflat…apoi cand Adrian a incercat timid sa formeze un cuplu cu Andreea, si-a bagat iar nurii la inaintare, sarutandu-l pe Adrian, cu voia sau fara voia lui…(asta dovedeste experienta…) pe Tavy l-a imbolmojit sa vada lumea cat de frumoasa si dorita este ea, pe Marian l-a zapacit, iar acum isi joaca ultima carte, ultimul AS, lingusindu-se pe langa d.na Marioara si mintind-o in fel si chip ca i-ar placea de Adrian (iar ea cat de naiva e.,crede…) Mi-e SILA PROFUND de EDINA !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free