Banc: Alexandra catre Dragos


tot ce am

Alexandra catre Dragos:
- Daca stiam ca esti asa de sarac, nici nu ma maritam cu tine!!!
- Si eu cand iti ziceam gargarita ca esti tot ce am pe lume, de ce nu ma luai in serios???

- banc trimis de Manuela Pitesti -

6 comentarii la “Banc: Alexandra catre Dragos”

  1. 6
    Nainy Says:

    Bancule, gresesti, Dragoselu nu este sarac atata timp cat are o mama agramata, ca si el, rea, ca si el, mincinoasa, ca si el, prefacuta, ca si el, si un tata – “molecula de hidrogen”, nu alta!. La atatea “calitati bune” cate au atat el, cat si parintii lui, poti zice ca este sarac?. Doar daca ai “calitati rele” poti sa infirmi cele spuse de mine!
    Cei care o vaitati pe Alexandra nu vedeti ca este facuta din acelasi aluat cu ei, diferenta constand in aceea ca ea a invatat mai mult decat agramatul si ca este mai sclifosita, altfel, acelasi ideal inalt: castigarea cu orice pret a premiului cel mare!

  2. 5
    irina Says:

    voi nu vedeti bine cei ce il criticati pe dragos sunteti ca adrian dragos un finut stie cum sa se compoarte cu o fata ,doar adrian habar nare de ce sa vorbeasca cu o fata ca ii incapabil

  3. 4
    gabriela Says:

    dragos este un frustrat..pacat de o fata ca alexandra daca va ramane cu el..este prea finuta pentru el..un barbat care vorbeste in asa fel despre o fosta iubita nu merita pic de respect.adrian si d-na marioara niste ooameni foarte dragi, dar adiran ..te rog nu mai jigni..asta e tot ce e gresit la tine.,. cateodata.. orice se poate discuta fara jigniri..prin jigniri nu faci decat sa obtii bile negre..indiferent din ce motiv o faci..tu meriti numai bile albe..asa ca ..fii mai atent ..va pup..

  4. 3
    otilia/magda Says:

    Bun bancul,bravo!Pup!

  5. 2
    irina Says:

    dragos = caracter jegos

  6. 1
    nelu Says:

    pleaca mai baiatule acasa nu vezi ca te faci de rusine?tu si familia ta,vai de capul lui alexandra numai de cocalari da

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free